پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

وزیر اطلاعات به دیدار ظریف رفت

سید محمود علوی وزیر اطلاعات به همراه معاونان این وزارتخانه بعدازظهر امروز (شنبه) در وزارت امور خارجه حضور یافت و تحریم ظریف را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات به همراه معاونان این وزارتخانه بعدازظهر امروز (شنبه) با حضور در محل وزارت امور خارجه ضمن محکومیت تحریم رئیس دستگاه دیپلماسی کشور از زحمات و تلاش‌های شبانه روزی محمدجواد ظریف و دستگاه دیپلماسی کشور تشکر و قدردانی کرد.

 

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا بامداد پنجشنبه دهم مرداد ماه نام محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

محمدجواد ظریف 14 مرداد ماه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران عنوان کرد که در سفرم به نیویورک به من گفته شد که ظرف 2 هفته تحریم خواهم شد، مگر اینکه آن پیشنهاد (رند پال - حضور در کاخ سفید و مذاکره با ترامپ) را بپذیرم که بحمدالله نپذیرفتم و تحریم شدم.

 

او البته به این نکته اشاره کرد که بعد از آنکه «تیم بی» (محمد بن سلمان، محمد بن زاید، بنیامین نتانیاهو و جان بولتون) را مطرح کرده تحریم او کلید خورده است.

پس از این اقدام بود که روز دوشنبه 14 مرداد ماه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور و جمعی از معاونان دفتر رئیس جمهور در محل وزارت خارجه حضور یافتند و با ظریف دیدار و اقدام آمریکا را محکوم کردند.

 

صبح سه‌شنبه 15 مرداد ماه نیز سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه نیز در محل دفتر وزیر امور خارجه حضور یافت و ضمن خداقوت به دکتر ظریف، اقدام آمریکا در خصوص وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را جنون آمیز و‌ نشانه شکست قطعی کاخ سفید خواند.

 

ساعاتی بعد هم حسن روحانی در محل وزارت خارجه حضور یافت و با ظریف، معاونان و مدیران کل این وزارتخانه دیدار و در جمعشان به ایراد سخنرانی پرداخت.

این اقدام واکنش منفی بسیاری از کشورها را به همراه داشت و بسیاری از کشورهای اروپایی نیز مخالفت خود را با این اقدام اعلام کردند.

 

در همین راستا مجید تخت روانچی (+) سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نامه‌ای نوشت و تحریم وزیر خارجه ایران از سوی آمریکا را نقض فاحش اصول اساسی حقوق بین‌الملل و اهداف و اصول منشور سازمان ملل خواند.

 

از سوی دیگر کاظم غریب‌آبادی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در نامه‌ای به مدیران کل سازمان‌های بین‌المللی و سفرای مستقر در این شهر، خواستار اقدام جامعه بین المللی برای مقابله با این رویه شد.

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر