لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

تشدید تدابیر امنیتی در آمریکا به دلیل محاکمه ترامپ

تدابیر امنیتی در آمریکا در آستانه محاکمه رئیس‌جمهور اسبق این کشور تشدید شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۹۰۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکا از تشدید تدابیر امنیتی در آمریکا در آستانه اولین حضور ترامپ در دادگاه فدرال برای محاکمه در ارتباط با اتهامات کیفری خبر داده‌اند.

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده مسئولان در حال رصد تهدید‌های آنلاین و احتمال تجمع گروه‌های راست‌گرای افراطی هستند.

واشنگتن‌پست می‌گوید رد و بدل شدن جدال‌های تند در فضای مجازی در کنار عوامل دیگری نظیر بیانیه‌های جنجالی ترامپ و متحدان او موجب شده مقام‌های مجری قانون برای مقابله با اخلال‌های احتمالی قبل از حضور ترامپ در دادگاه در حالت آماده‌باش قرار بگیرند.

دونالد ترامپ بامداد جمعه (به وقت تهران) اعلام کرد که در ارتباط با اسناد محرمانه متهم شده است. رسانه‌های آمریکا گزارش داده‌اند او در این پرونده با ۳۷ جرم روبرو شده است.

مسئولان احتمال می‌دهند روز سه‌شنبه تظاهرات‌هایی در ایالت میامی در حمایت از ترامپ برگزار شود و از جمله انتظار دارند هواداران او مقابل دادگاهی در این شهر که قرار است محاکمه ترامپ در آن برگزار می‌شود تجمع کنند.

گروه موسوم به «پراود بویز» (پسران مغرور) که یک گروه راست‌گرای افراطی حامی ترام‍پ است برای تجمع هواداران او مقابل دادگاه فراخوان داده‌اند.

این نخستین بار است که یک رئیس‌جمهور سابق آمریکا در دادگاه فدرال متهم می‌شود. محاکمه ترامپ تقریباً یک سال بعد از آن صورت می‌گیرد که اف. بی. آی بعد از جستجوی محل سکونت ترامپ در عمارت «مار-ئه-لاگو» بیش از ۱۰۰ سند محرمانه کشف کرد.

وزارت دادگستری آمریکا پاییز سال گذشته «جک اسمیث» را به عنوان قاضی ویژه این پرونده برای انجام تحقیقات در این پرونده و تعیین اینکه آیا اقدام ترامپ غیرقانونی بوده است یا نه تعیین کرد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار