زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

تاکید ماکرون بر افزایش حمایت نظامی از اوکراین

رئیس جمهور فرانسه پس از دیدار با سران لهستان و آلمان ضمن وعده ارائه کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین، گفت که هیچ گسستگی بین اروپای قدیم و جدید وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه دوشنبه گفت که عملیات تهاجمی ارتش اوکراین علیه نیروهای روسیه که از مدت‌ها پیش انتظار آن می‌رفت، آغاز شده است.

 

ماکرون طی نشست خبری پس از دیدار با سران لهستان و آلمان موسوم به «مثلث وایمار»، ضمن وعده ارائه کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین، اظهار داشت: «ما هر کاری برای کمک به آنها انجام داده‌ایم».

 

دولت اوکراین از چند ماه پیش ادعا کرده قصد دارد با استفاده از تانک، خودروهای زرهی و دیگر سلاح‌های اهدایی غرب ضد حمله‌ای را برای بازپس‌گیری برخی از اراضی که به تصرف روسیه درآمده‌اند آغاز کند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ماکرون که در روزهای اخیر گفته بود با «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین صحبت و شروع عملیات تهاجمی را تأیید کرده است، توضیح داد: «تحویل مهمات، سلاح و خودروهای مسلح را افزایش داده‌ایم. در روزها و هفته‌های آینده هم ادامه خواهیم داد».

 

در همین نشست خبری، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان نیز در پاسخ به این سوال که آیا برلین موافق ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین در نشست ناتو در ماه جولای است، گفت: «مشخص است که ما به این امر به روشی کاملا مشخص نیاز داریم».

 

رژیم کی‌یف روز دوشنبه مدعی شد دستاوردهای جدیدی در مرحله اولیه عملیات تهاجمی علیه روسیه کسب کرده و نیروهایش هفت روستا را در امتداد خط مقدم تقریباً ۱۰۰ کیلومتری در جنوب شرقی اوکراین پس گرفته‌اند.

 

به نوشته رویترز، نشست سه جانبه در پاریس به منظور ارسال پیامی از اتحاد شرق و غرب اروپا به روسیه بود؛ اتحادی که در آن لهستان نقش لجستیکی و دیپلماتیک عمده‌ای را در کمک به اوکراین برعهده گرفته و معمولا سران آلمان و فرانسه را به دلیل کُندی بیش از حد در ارائه کمک به کی‌یف مورد انتقاد قرار می‌داد.

 

رئیس جمهور فرانسه در ادامه اظهاراتش گفت: «این دیدار اثباتی بر آن است که هیچگونه گسستگی بین اروپای قدیم و جدید وجود ندارد».

 

پیش از این نیز «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا طی سفری به کی‌یف، بعد از دیدار با رئیس جمهور اوکراین و سخنرانی در پارلمان این کشور، بسته حمایت نظامی ۵۰۰ میلیون دلاری برای کی‌یف را اعلام کرد.

 

دولت روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ بعد از اعلام به رسمیت شناختن جمهوری‌های خودخوانده دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس با هدف حفاظت از مردم این منطقه و همچنین پاکسازی دولت نئونازی کی‌یف را صادر کرد./فارس

ارسال نظر