آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

دومین خروجی پرسپولیس در تابستان مشخص شد

اخبار واصله حاکی از آن است که دومین بازیکن خروجی لیست پرسپولیس نیز مشخص شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۲۹۴

اولین بازیکن خارجی که جداییاش از پرسپولیس قطعی و به نوعی زودتر از بقیه خداحافظی کرد، شیخ دیاباته بود. قرارداد شیخ دیاباته با پرسپولیس به پایان رسید و او در زمان پایان لیگ با هیچ چراغ سبزی برای ادامه همکاری مواجه نشد.

 

او البته توانسته بود با چند گل سه امتیازی و ارزشمند در مسیر قهرمانی سرخ‌ها تاثیرگذاری خود را به نمایش بگذارد اما آنطور که کادر فنی و هواداران این تیم انتظار داشتند حضوری موثر و البته یکنواخت را در این تیم تجربه نکرد. گفته می‌شود قرارداد شیخ دیاباته در زمان عقد قرارداد به شکلی بوده که شرایط احتمالی مصدومیت‌های او و تعداد بازی نیز در آن در نظر گرفته شده بود و به واسطه این موضوع اکنون از نظر فشار مالی شرایط برای سرخ‌ها سخت نخواهد بود. از قبل هم پیش بینی میشد شیخ دیاباته را باید با این شرایط سنی و بدنی اولین خروجی قطعی پرسپولیس قلمداد کرد و او در فهرست لیگ بیست و سوم سرخ‌ها نخواهد بود.

 

اما دومین خروجی این تیم هم یک مهاجم خارجی است. لئاندرو پریرا مهاجم برزیلی پرسپولیس در لیست فصل آینده یحیی گل محمدی قرار نداشته و باشگاه باید با او تسویه حساب کند. گرچه سرمربی پرسپولیس در سفر خارج از کشور به سر می برد اما با رضا درویش درارتباط است و این موضوع را ظاهرا به او هم گفته است.

 

البته هنوز یک سال از قرارداد یک سال و نیمه پریرا باقی مانده و باشگاه پرسپولیس به دنبال فسخ توافقی و جدایی مسالمت آمیز با مهاجمی است که گفته میشود قرارداد فصل آیندهاش نزدیک به ۷۰۰ هزار دلار است./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار