لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد نماینده جدید صندوق جمعیت سازمان ملل اعتبارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد هیات حماس برای بررسی مذاکرات آتش‌بس وارد مصر شد امانی: سفر لاریجانی به لبنان در یک برهه حساس صورت می‌گیرد اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت

اعلام برنامه‌های بن‌سلمان در پاریس

«محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی در راس هیأتی عازم پاریس شده و قرار است با رئیس جمهوری فرانسه درباره مسائل مختلف از جمله پرونده ریاست جمهوری لبنان رایزنی کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 14
کد خبر: ۱۸۹۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی دولت عربستان سعودی امروز (چهارشنبه، ۱۴ژوئن) اعلام کرد که «محمد بن سلمان»، ولی‌عهد این کشور در یک سفر رسمی عازم فرانسه شده و طی آن با «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور این کشور دیدار خواهد کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری «واس»، دربار سلطنتی عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد: بن‌سلمان در سفری رسمی با امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه دیدار خواهد کرد؛ او ریاست هیأت سعودی شرکت کننده در اجلاس سران کشورها «برای یک پیمان مالی جهانی جدید» را که در تاریخ ۲۲ تا ۲۳ ژوئن در پاریس برگزار خواهد شد، بر عهده دارد.

 

در این بیانیه آمده است: ولی‌عهد عربستان همچنین در مراسم رسمی پادشاهی سعودی به مناسبت کاندیداتوری ریاض برای میزبانی اکسپو ۲۰۳۰ که در ۱۹ ژوئن در پاریس برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

 

این دومین بار است که بن سلمان در کمتر از یک سال گذشته، به پایتخت فرانسه سفر می‌کند؛ سفر قبلی او در ۲۸ ژوئیه سال گذشته صورت گرفت. در حالی که امانوئل مکرون هم در اوایل دسامبر سال ۲۰۲۱ به عربستان سعودی سفر کرده بود.

 

شب گذشته کاخ الیزه فرانسه خبر داده بود که محمد بن سلمان، ولی‌عهد عربستان راهی این کشور خواهد شد و روز جمعه در پاریس با امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

 

منابع فرانسوی دیگر هم تایید کردند که علاوه بر دیدارهای متقابل، رایزنی‌های مستمری بین رئیس جمهور ماکرون و ولی‌عهد سعودی در مورد برخی از مسائل دوجانبه صورت خواهد گرفت؛ زیرا ریاض و پاریس در مسائل منطقه‌ای و تحولات حوزه انرژی همکاری‌های دوجانبه خوبی دارند.

 

ناظران سیاسی معتقدند که در میان پرونده‌های منطقه‌ای، پرونده لبنان در این رایزنی‌ها مهم‌تر خواهد بود؛ زیرا لبنان هشت ماه است که از بحران عدم انتخاب رئیس‌جمهور رنج می برد و دو کشور پیش از این صندوق مشترکی را برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به دولت بیروت راه‌اندازی کرده بودند تا به حل بحران این کشور کمک کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار