سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

درخواست یک نماینده از مخبر درباره عرضه خودرو در بورس

درخواست یک نماینده از مخبر درباره عرضه خودرو در بورس عضو ناظر مجلس درشورای رقابت از محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور خواست تا به موضوع عرضه خودرو در بورس ورود کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم‌آبادی عضو ناظر مجلس در شورای رقابت با اشاره به موضوع عرضه خودرو در بورس، گفت:برخی از خودرو سازان خصوصی اخیرا موضوع عرضه خودرو در بورس را مطرح کرده‌اند، این خلاف قانون است و ما این شرکت‌ها را به تعزیرات معرفی خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه باید با این شرکت‌های متخلف که قصد دارند تعدادی از خودروهای خود را در بورس عرضه کنند، برخورد کرد، گفت: مرجع شورای رقابت است و فروش یک پارچه خودرو که باعث ساماندهی بازار خودرو شده و واسطهگری و دلالی را تضعیف کرده مورد تایید این شورا است.

 

عضو ناظر مجلس در شورای رقابت با تاکید بر اینکه مجلس و شورای رقابت از طرح عرضه یک پارچه خودرو حمایت می‌کنند، ادامه داد:اقدام برای عرضه خودرو بر بورس خلاف قانون است و شورای رقابت که مرجع این موضوع است، مجوزی را صادر نکرده است.

 

محبی با بیان اینکه درست در زمانی که بازار خودرو در حال ساماندهی است برخی از شرکت‌ها دست به چنین اقداماتی می‌زنند که شورای رقابت با این مسئله مخالف است، ادامه داد:لازم است که آقای رئیس جمهور و معاون اول وی که نسبت به قیمت‌ها حساسیت دارند به موضوع ورود کنند.

 

وی اضافه کرد:در حالی که وضعیت بازار خودرو درحال ساماندهی است و شاهد کاهش قیمت‌ها هستیم، برخی شرکت‌ها زمزمه عرضه خودرو در بورس را مطرح می‌کنند و این در حالی است که تجربه گذشته بورس نشان داد که بورس باعث افزایش قیمت خودروها می‌شود.

 

نماینده سبزوار درمجلس ضمن هشدار به مسئولان درباره این موضوع، گفت: آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور به این موضوع ورود کرده و اجازه ندهد که چنین اتفاق بیفتد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار