زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

نامه علی‌اف به پادشاه انگلیس: برای بریتانیا اهمیت ویژه ای قائل هستیم

اهمیت ویژه جمهوری آذربایجان برای روابط با انگلیس، در پیام تبریک الهام علی اف به چارلز سوم شاه این کشور آمده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های جمهوری آذربایجان از پیام رئیس‌جمهور این کشور به شاه انگلیس به مناسبت روز تولد او خبر دادند.

 

الهام علی اف در این پیام تصریح کرد: «به نمایندگی از خودم و مردم (جمهوری) آذربایجان، خرسند هستم که صمیمانه‌ترین تبریکات و بهترین آرزوها را به شما و از طریق شما به همه مردمتان به مناسبت تولد پادشاه، عید ملی پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی برسانم».

 

به گزارش خبرگزاری رسمی آذرتاج و دیگر رسانه‌های دولتی جمهوری آذربایجان، رئیس‌جمهور این کشور در پیام خود اعلام کرد که باکو اهمیتی ویژه برای روابط با لندن قائل است.

 

در این پیام آمده است: «ما برای توسعه روابط آذربایجان و بریتانیا اهمیت ویژه‌ای قائل هستیم. من مطمئن هستم که روابط دوستانه برقرار شده بین کشورهای ما و همکاری‌های چند جانبه ما در راستای منافع مردم‌مان، تقویت و گسترش خواهد یافت».

 

الهام علی اف در پایان پیام خود خطاب به چارلز سوم شاه انگلیس اعلام کرد: «برای شما سلامتی، شادکامی، موفقیت در فعالیت‌هایتان و برای مردم دوست بریتانیا، سربلندی همیشگی آرزو دارم».

 

پیام تبریک رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در شرایطی صادر شده که سال گذشته بعد از فوت ملکه الیزابت، پسر ارشد او جانشینش شد. چارلز سوم ۷۴ سال دارد و پس از سال‌ها انتظار برای به منصب رسیدن، از هشتم سپتامبر سال گذشته شاه انگلیس شده است.

 

ارسال پیام الهام علی اف برای مقام‌های انگلیسی مسبوق به سابقه است. او اسفندماه سال ۱۴۰۰ در نامه‌ای خطاب به «بوریس جانسون» نخست‌وزیر وقت انگلیس گفته بود که باکو برای دوستی و همکاری با لندن اهمیت ویژه‌ای قائل است.

 

جمهوری آذربایجان و انگلیس روابط اقتصادی و نظامی خوبی دارند و رسانه‌ها پیش از این گزارش داده بودند که شرکت «بی پی» انگلیس و شرکت نفت جمهوری آذربایجان، از سال ۲۰۰۱ از میادین نفتی در دریای خزر میلیون‌ها تن نفت استخراج و صادر کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر