جزئیات افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ قیمت خیار به ۱۰۰ هزار تومان رسید + جدول سناریوی محتمل قیمت مسکن پس از تفاهم ایران و آمریکا/ شرط کاهش محسوس قیمت مسکن اعلام شد آزادسازی دارایی‌های مسدود شده ایران به روایت بلومبرگ/ دارایی‌های ایران چقدر است؟ پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر

افزایش سهم یوآن چین در مبادلات تجاری روسیه

افزایش سهم یوآن چین در مبادلات تجاری روسیه بانک مرکزی روسیه در جدیدترین گزارش خود از بررسی بازارهای مالی اعلام کرد، سهم یوآن چین در صادرات و واردات روسیه در ماه آوریل، یک جهش دیگر ثبت کرد و به ترتیب 23 و 31 درصد افزایش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 18
کد خبر: ۱۹۰۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس این گزارش، سهم وآن چین در فعالیت‌های صادرات و واردات روسیه در ماه مارس به ترتیب 18 و 27 درصد بوده است.

در گزارش بانک مرکزی روسیه آمده است، به لحاظ حجم مبادلات، درآمدهای صادراتی ماهانه روسیه به یوآن چین از 6.9 میلیارد دلار به 7.2 میلیارد دلار افزایش یافته، درحالی که پرداخت‌های واردات از 7.7 میلیارد دلار به 7.9 میلیارد دلار رسیده است.

در عین حال، سهم تجارت یوآن در بازار ارزهای خارجی روسیه از 36.1 درصد در ماه آوریل به 39.2 درصد در ماه می افزایش یافته، چراکه سهم ارزهای غربی یعنی دلار آمریکا و یورو به 59.4 درصد کاهش یافته است.

سهم دلار در مبادلات ماه می به 43.7 درصد کاهش یافته است که در ماه آوریل 44.5 درصد بود. سهم یورو نیز از 17.8 درصد به 15.7 درصد کاهش یافته است.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز جمعه گفت: استفاده رو به رشد از ارزهای ملی در تسویه حساب‌های فرامرزی، از جمله در تجارت انرژی، نشان‌دهنده پایان سلطه دلار آمریکا به‌عنوان ارز غالب در جهان است.

وی که در مجمع بین‌المللی اقتصادی سن پترزبورگ (SPIEF) سخنرانی می‌کرد، گفت، ذخایر دلاری اقتصادهای بزرگ به سرعت در حال کاهش است، زیرا بسیاری از کشورها در حال ایجاد ذخایر ارزی جدید هستند.

ولادیمیر ایلیچی‌یف، معاون وزیر اقتصاد روسیه نیز گفته است، سهم دلار و یورو از تراکنش‌های مالی روسیه از 90 درصد در سال 2022 به کمتر از 50 درصد تا پایان سال جاری خواهد رسید و این روند نزولی ادامه پیدا می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار