جاسوسی پنتاگون از کاربران فضای مجازی-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

جاسوسی پنتاگون از کاربران فضای مجازی

گردانی که مسئولیت حفاظت فیزیکی از مقام‌های پنتاگون را به عهده دارد به تازگی کاربران فضای مجازی را رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک سند نشان می‌دهد «گردان خدمات حفاظت» در ارتش آمریکا از ابزار‌هایی برای جاسوسی از افراد استفاده می‌کند که قادر است محل حضور هر فردی را شناسایی کند.

«گردان خدمات حفاظت» یکی از یگان‌های کمترشناخته‌شده ارتش آمریکا است که وظیفه حفاظت از مقام‌های ارشد وزارت دفاع آمریکا در برابر تهدید‌هایی مانند «ترور، ربایش، صدمه یا غیره» را بر عهده دارد.

پایگاه اینترسپت گزارش داده این یگان به تازگی حیطه وظایفش را گسترش داده و نظارت بر فضای مجازی برای رصد تهدید‌های موجود علیه مقام‌های پنتاگون را هم بر عهده گرفته است.

این پایگاه خبری-تحلیلی بر مبنای بررسی سندی که مربوط به تاریخ ۱ سپتامبر ۲۰۲۲ است این خبر را گزارش داده است. گسترش حیطه اختیارات این گردان پیش از این توسط رسانه‌های دیگر گزارش نشده بود.

پایگاه blacklistednews.com در همین خصوص نوشته نهاد‌های مرتبط با امنیت ملی در آمریکا به تازگی تمرکز ویژه‌ای روی فضای مجازی برای رصد تهدید‌های امنیتی داشته‌اند.

«لیا سایتیستا»، مدیر برنامه «پرایوسی اینترنشنال» که یک سازمان غیرانتفاعی برای رصد مسائل مربوط به حریم خصوصی است به اینترسپت گفت: «ممکن است دلایل مشروعی برای نفوذ به حریم خصوصی یک فرد از طریق جمع‌آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن وجود داشته باشد و این به ویژه برای جرائم جدی و تروریستی مطرح است.»

وی اضافه کرد: «با وجود این، ابراز یک نظر مثبت یا منفی درباره یک مقام بلندپایه-حتی اگر خطرات زیادی علیه او وجود داشته باشد- نمی‌تواند دلیل کافی برای جاسوسی نهاد‌های دولتی باشد و آن‌ها حتی حق ندارند مکان دقیق حضور افراد را مشخص کنند.» / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده