جاسوسی پنتاگون از کاربران فضای مجازی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

جاسوسی پنتاگون از کاربران فضای مجازی

گردانی که مسئولیت حفاظت فیزیکی از مقام‌های پنتاگون را به عهده دارد به تازگی کاربران فضای مجازی را رصد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک سند نشان می‌دهد «گردان خدمات حفاظت» در ارتش آمریکا از ابزار‌هایی برای جاسوسی از افراد استفاده می‌کند که قادر است محل حضور هر فردی را شناسایی کند.

«گردان خدمات حفاظت» یکی از یگان‌های کمترشناخته‌شده ارتش آمریکا است که وظیفه حفاظت از مقام‌های ارشد وزارت دفاع آمریکا در برابر تهدید‌هایی مانند «ترور، ربایش، صدمه یا غیره» را بر عهده دارد.

پایگاه اینترسپت گزارش داده این یگان به تازگی حیطه وظایفش را گسترش داده و نظارت بر فضای مجازی برای رصد تهدید‌های موجود علیه مقام‌های پنتاگون را هم بر عهده گرفته است.

این پایگاه خبری-تحلیلی بر مبنای بررسی سندی که مربوط به تاریخ ۱ سپتامبر ۲۰۲۲ است این خبر را گزارش داده است. گسترش حیطه اختیارات این گردان پیش از این توسط رسانه‌های دیگر گزارش نشده بود.

پایگاه blacklistednews.com در همین خصوص نوشته نهاد‌های مرتبط با امنیت ملی در آمریکا به تازگی تمرکز ویژه‌ای روی فضای مجازی برای رصد تهدید‌های امنیتی داشته‌اند.

«لیا سایتیستا»، مدیر برنامه «پرایوسی اینترنشنال» که یک سازمان غیرانتفاعی برای رصد مسائل مربوط به حریم خصوصی است به اینترسپت گفت: «ممکن است دلایل مشروعی برای نفوذ به حریم خصوصی یک فرد از طریق جمع‌آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل آن وجود داشته باشد و این به ویژه برای جرائم جدی و تروریستی مطرح است.»

وی اضافه کرد: «با وجود این، ابراز یک نظر مثبت یا منفی درباره یک مقام بلندپایه-حتی اگر خطرات زیادی علیه او وجود داشته باشد- نمی‌تواند دلیل کافی برای جاسوسی نهاد‌های دولتی باشد و آن‌ها حتی حق ندارند مکان دقیق حضور افراد را مشخص کنند.» / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار