گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

نظامیان رژیم صهیونیستی اموال فلسطینیان را در کرانه باختری به آتش کشیدند

شهرک‌نشینان و نظامیان رژیم صهیونیستی، ظهر امروز (چهارشنبه)، اموال فلسطینیان را در کرانه باختری به آتش کشیدند و ۱ فلسطینی را به شهادت رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت بهداشت فلسطین، عصر امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد یک فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در منطقه «ترمسیعا» (مرکز کرانه باختری) به شهادت رسیده است.

صد‌ها شهرک‌نشین صهیونیست، ظهر امروز، به منطقه ترمسعیا حمله کردند و خانه‌ها و خودروی فلسطینیان را تحت تدابیر امنیتی نظامیان صهیونیست به آتش کشیدند.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد گلوله به سینه این شهید فسلطینی اصابت کرد و او پیش رسیدن به مرکز پزشکی منطقه ترمسیعا به شهادت رسید.

طبق گزارش رسانه‌های فلسطینی، این شهید فلسطینی ۲۷ساله بوده و «عمر قطین» نام داشته است. پایگاه خبری «عرب۴۸» خبر داد که قطین به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده است.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین ساعاتی قبل اعلام کرده بود که سه فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست مجروح شدند.

براساس گزارش عرب۴۸، «حسین الشیخ» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین در واکنش به حمله امروز شهرک‌نشینان به فلسطینیان کابینه رژیم صهیونیستی را مسئول این اقدام دانست و خواستار تشکیل کمیته‌های مردمی برای محافظت از اموال شهروندان فلسطینی و مقابله شهرک‌نشینان شد.

الشیخ همچنین از دولت آمریکا و جامعه بین‌الملل خواست که کابینه رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم را وادار کند جلوی حملات شهرک‌نشینان را بگیرند. / فارس

ارسال نظر