اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

نظامیان رژیم صهیونیستی اموال فلسطینیان را در کرانه باختری به آتش کشیدند

نظامیان رژیم صهیونیستی اموال فلسطینیان را در کرانه باختری به آتش کشیدند شهرک‌نشینان و نظامیان رژیم صهیونیستی، ظهر امروز (چهارشنبه)، اموال فلسطینیان را در کرانه باختری به آتش کشیدند و ۱ فلسطینی را به شهادت رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت بهداشت فلسطین، عصر امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای اعلام کرد یک فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در منطقه «ترمسیعا» (مرکز کرانه باختری) به شهادت رسیده است.

صد‌ها شهرک‌نشین صهیونیست، ظهر امروز، به منطقه ترمسعیا حمله کردند و خانه‌ها و خودروی فلسطینیان را تحت تدابیر امنیتی نظامیان صهیونیست به آتش کشیدند.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد گلوله به سینه این شهید فسلطینی اصابت کرد و او پیش رسیدن به مرکز پزشکی منطقه ترمسیعا به شهادت رسید.

طبق گزارش رسانه‌های فلسطینی، این شهید فلسطینی ۲۷ساله بوده و «عمر قطین» نام داشته است. پایگاه خبری «عرب۴۸» خبر داد که قطین به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده است.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین ساعاتی قبل اعلام کرده بود که سه فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست مجروح شدند.

براساس گزارش عرب۴۸، «حسین الشیخ» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین در واکنش به حمله امروز شهرک‌نشینان به فلسطینیان کابینه رژیم صهیونیستی را مسئول این اقدام دانست و خواستار تشکیل کمیته‌های مردمی برای محافظت از اموال شهروندان فلسطینی و مقابله شهرک‌نشینان شد.

الشیخ همچنین از دولت آمریکا و جامعه بین‌الملل خواست که کابینه رژیم صهیونیستی و ارتش این رژیم را وادار کند جلوی حملات شهرک‌نشینان را بگیرند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار