محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

جدایی محمدی از پرسپولیس

معاون باشگاه پرسپولیس با انتشار پیامی از مسئولیت خود در این باشگاه خداحافظی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۰۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 22
کد خبر: ۱۹۰۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد محمدی در حساب مجازی خود پیامی را منتشر کرد و در آن از مسئولیت خود در باشگاه پرسپولیس خداحافظی کرد.

«هواداران عزیز و ارتش سرخ؛ سلام. بیشتر از یک سال و نیم این افتخار را داشتم تا در کنار شما روزهای سخت و طاقت فرسا را در پرسپولیس سپری کنم؛ روزهایی پر از امید و استرس. البته که خدا را شکر این روزهای سخت در نهایت با خوبی و شادی به پایان رسید تا شرمنده شما عزیزان به عنوان صاحبان اصلی پرسپولیس نشویم. این روزهای خاطره انگیز تا همیشه با من خواهد ماند تا به پرسپولیسی بودنم ببالم.

باید بگویم که صبر، سکوت و تلاش، ما را به جایی رساند تا پرسپولیس در قله فوتبال ایران قرار بگیرد. با این همه موضوعات و مسائلی وجود داشت که تصمیم گرفتم مدتی را از خانه خودم دور باشم. قصد باز کردن خیلی از مسائل را ندارم چون الان وقتش نیست اما شرایطی وجود داشت تا تصمیم به جدایی بگیرم؛ هر چند که این روزهای خوب مثل برق و باد گذشت. احساس می‌کنم که الان پرسپولیس بیشتر از هر چیزی به آرامش نیاز دارد. آرامش پرسپولیس برای رسیدن به موفقیت، موضوع مهمی است و من هم خدشه ای به آن وارد نخواهم کرد. به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ و کبیر و به امید دیدار دوباره شما هواداران عزیز؛ خیلی زود…»

طی روز های گذشته اخباری زیادی در خصوص اختلاف هیئت مدیره باشگاه با درویش به گوش می‌رسد و احتمالا استعفای محمدی نیز با این مساله ارتباط دارد./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار