غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

خیزش عشایر سوریه علیه اشغالگران آمریکایی

عشایر شرق سوریه ضمن پیوستن به کمپین «نه به اشغالگری»، تأکید کردند که با حضور غیر قانونی نظامیان تروریست آمریکایی در خاک این کشور مبارزه خواهند کرد و به آن پایان می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، صدها نفر از قبایل شرق سوریه در استان دیرالزور روز پنجشنبه برای دومین روز متوالی، در مرکز شهر البصیره، تظاهرات کردند و خواستار اخراج نظامیان اشغالگر آمریکایی و مزدوران آنان شدند.

 

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، منابع محلی خبر دادند که شمار زیادی از قبیله «العکیدات»، با آتش زدن لاستیک، مسیرهای زیادی را در البصیره بستند و تأکید کردند که شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» باید افراد زندانی این قبیله را آزاد کنند.

 

اشغالگران آمریکایی در شرق دیرالزور دو پایگاه غیر قانونی دارند؛ نخستین پایگاه در میدان نفتی العمر و پایگاه بعدی در میدان گازی «کونیکو» است. ساکنان روستاهای اطراف این پایگاه نیز تجمعهای اعتراضی زیادی علیه تجاوزات آمریکاییها و مزدورانشان برگزار کردند.

 

به گفته منابع محلی، در روستاهای الجعیة، المحیمیدة،حوائج البومصعة، أبو حمام و غرانیج هم تجمعهای اعتراضی برگزار شدند و افراد حاضر در این تجمعات، خواستار آزادی صدها نفر از زندانیان خود شدند که در زندانیان مزدوران آمریکا به اتهامات واهی زندانی هستند.

 

قبایل استان دیرالزور باز هم خواستار پایان اشغالگری آمریکاییها در سوریه شدند و از همه شهروندان حاضر در این منطقه خواستند که به کمپین «نه به اشغالگری» بپیوندند که در چارچوب مقاومت مردمی علیه نظامیان آمریکایی است.

 

این قبایل با انتشار بیانیه، ضمن رد اقدامات استعماری و طرحهای صهیونیستی-آمریکایی که با هدف فتنه‌افروزی و ایجاد هرج و مرج در شرق سوریه صورت می‌گیرد، تأکید کردند که همه گروههای وابسته به آمریکا که نامهای مختلفی نیز دارند، غیر قانونی هستند و آمریکا از طریق این گروهها به دنبال طولانی کردن بحران سوریه است.

 

این قبایل از همه مردم سوریه خواستند که ضمن اعلام حمایت از ارتش سوریه، از بشار اسد به عنوان رئیس جمهور این کشور، فرمانبرداری کنند و تأکید کردند که ملت سوریه حق دارد به دور از طرحهای توسعه‌طلبانه آمریکا و مداخلات خارجی،سرنوشت خود را تعیین کند./ فارس

ارسال نظر