زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

خیزش عشایر سوریه علیه اشغالگران آمریکایی

عشایر شرق سوریه ضمن پیوستن به کمپین «نه به اشغالگری»، تأکید کردند که با حضور غیر قانونی نظامیان تروریست آمریکایی در خاک این کشور مبارزه خواهند کرد و به آن پایان می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، صدها نفر از قبایل شرق سوریه در استان دیرالزور روز پنجشنبه برای دومین روز متوالی، در مرکز شهر البصیره، تظاهرات کردند و خواستار اخراج نظامیان اشغالگر آمریکایی و مزدوران آنان شدند.

 

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد، منابع محلی خبر دادند که شمار زیادی از قبیله «العکیدات»، با آتش زدن لاستیک، مسیرهای زیادی را در البصیره بستند و تأکید کردند که شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» باید افراد زندانی این قبیله را آزاد کنند.

 

اشغالگران آمریکایی در شرق دیرالزور دو پایگاه غیر قانونی دارند؛ نخستین پایگاه در میدان نفتی العمر و پایگاه بعدی در میدان گازی «کونیکو» است. ساکنان روستاهای اطراف این پایگاه نیز تجمعهای اعتراضی زیادی علیه تجاوزات آمریکاییها و مزدورانشان برگزار کردند.

 

به گفته منابع محلی، در روستاهای الجعیة، المحیمیدة،حوائج البومصعة، أبو حمام و غرانیج هم تجمعهای اعتراضی برگزار شدند و افراد حاضر در این تجمعات، خواستار آزادی صدها نفر از زندانیان خود شدند که در زندانیان مزدوران آمریکا به اتهامات واهی زندانی هستند.

 

قبایل استان دیرالزور باز هم خواستار پایان اشغالگری آمریکاییها در سوریه شدند و از همه شهروندان حاضر در این منطقه خواستند که به کمپین «نه به اشغالگری» بپیوندند که در چارچوب مقاومت مردمی علیه نظامیان آمریکایی است.

 

این قبایل با انتشار بیانیه، ضمن رد اقدامات استعماری و طرحهای صهیونیستی-آمریکایی که با هدف فتنه‌افروزی و ایجاد هرج و مرج در شرق سوریه صورت می‌گیرد، تأکید کردند که همه گروههای وابسته به آمریکا که نامهای مختلفی نیز دارند، غیر قانونی هستند و آمریکا از طریق این گروهها به دنبال طولانی کردن بحران سوریه است.

 

این قبایل از همه مردم سوریه خواستند که ضمن اعلام حمایت از ارتش سوریه، از بشار اسد به عنوان رئیس جمهور این کشور، فرمانبرداری کنند و تأکید کردند که ملت سوریه حق دارد به دور از طرحهای توسعه‌طلبانه آمریکا و مداخلات خارجی،سرنوشت خود را تعیین کند./ فارس

ارسال نظر