اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

دومین روز حمله نظامیان صهیونیست به جولان اشغالی سوریه

دومین روز حمله نظامیان صهیونیست به جولان اشغالی سوریه نظامیان صهیونیست برای دومین روز متوالی با اهالی جولان اشغالی سوریه درگیر شدند و به سوی آنها، گاز اشک‌آور و گلوله‌های دودزا شلیک کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان صهیونیست، امروز (چهارشنبه، ۲۱ ژوئن)، برای دومین روز متوالی با اهالی جولان اشغالی سوریه، درگیر شدند و علاوه بر پرتاب گاز اشک‌آور، به سوی آنها گلوله‌های دودزا نیز شلیک کردند.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، با انتشار این گزارش نوشت: ـصدها نفر از اهالی جولان اشغالی، طبق وعده‌ای که دیروز داده بودند، با تجمع در مقام "ابی ذر الغفاری" در اعتراض به تجاوزهای جنایتکارانه اشغالگران، اعتصاب کردند. اشغالگران نیز نیروهای کمکی زیادی را به محل اعزام کردند و تمام جاده‌های منتهی به منطقه حفایر رابستند، جایی که قرار است توربین‌های بادی ساخته شود».

 

نظامیان صهیونیست، روز گذشته نیز از ورود ساکنان جولان اشغالی به اراضیشان در منطقه «الحفایر» در شرق روستای «مسعده» جلوگیری کردند و به سوی آنها گاز اشک‌آور شلیک کردند. رژیم صهیونیستی مدتهاست که در جولان اشغالی سوریه به بهانه اجرای پروژه توربین های بادی، در حال مصادره اراضی ساکنان این منطقه و حتی شهرک‌سازی با توسل به زور است که همواره با مخالفت و اعتراض اهالی جولان اشغالی همراه بوده زیرا نقض آشکار قطعنامه‌های بین‌المللی در خصوص وضعیت این اراضی است.

 

این رژیم روز گذشته، نیروهای خود را برای محاصره مناطق کشاورزی که قرار است در آن، پروژه موسوم به «توربین‌های غول پیکر» اجرایی شود، مستقر کرد و از ورود صاحبان این اراضی کشاورزی جلوگیری کرد. امری که به درگیری میان ساکنان جولان اشغالی و اشغالگران منجر شد و طی آن، ده‌ها نفر زخمی شدند.

 

هیأت دینی در جولان اشغالی، شب گذشته، چهارشنبه (امروز) را روز اعتصاب و خشم علیه اقدامات خودسرانه و جنایتکارانه علیه اهالی جولان اشغالی سوریه اعلام کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار