تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

شهادت یک فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند یک فلسطینی پس از تلاش برای انجام عملیات استشهادی در شمال قدس اشغالی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک فلسطینی، سحرگاه امروز (شنبه)، به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در ایست‌بازرسی «قلندیا» در شمال قدس اشغالی به شهادت رسید.

 

پلیس رژیم صهیونیستی مدعی شد این فلسطینی با خود اسلحه به همراه داشته و به سمت ایست‌بازرسی قلندیا تیراندازی کرده است.

 

طبق بیانیه پلیس، به دنبال این تیراندازی، یک نگهبان امنیتی مجروح شده است. با این حال، پلیس می‌گوید که جراحت وی سطحی است.

 

پلیس رژیم صهیونیستی به جزئیات بیشتری در این باره اشاره نکرد و از طرف دیگر، هیچ سازمان فلسطینی خبر شهادت این شهروند فلسطینی را تایید نکرده است.

 

مدتی است که حملات شهرک‌نشینان و ارتش رژیم صهیونیستی به فلسطینیان و تعرض آن‌ها به اموال شهروندان فلسطینی در کرانه باختری تشدید شده است.

 

شهرک‌نشینان صهیونیست در روزهای اخیر با حمایت نظامیان صهیونیست به روستاهای ترمسعیا، ام‌صفا، دیردبوان در رام‌الله (مرکز کرانه باختری) و عوریف در نابلس (شمال کرانه باختری) حمله‌ور شدند.

 

شهر‌ک‌نشینان در این حمله خانه‌ها و خودروهای متعلق به فلسطینیان را به آتش کشیدند و با هتک حرمت مساجد، به قرآن بی‌حرمتی کردند.

 

این اقدام شهرک‌نشینان واکنش شدید مسلمانان را به دنبال داشت. جنبش حزب‌الله لبنان، شامگاه جمعه، در بیانیه‌ای شدیداللحن به این اقدام واکنش نشان داد و تاکید کرد اهانت به قرآن کریم اوج نژادپرستی و تروریسم است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار