صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

آیین‌نامه جدید تعرفه‌های گاز تصویب شد

آیین‌نامه جدید تعرفه‌های گاز تصویب شد مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از تصویب آیین‌نامه جدید تعرفه‌های گاز خبر داد و گفت: مصوبه جدید به تصویب هیات دولت رسیده و آیین نامه آن ابلاغ شده است که به‌زودی جزئیات آن اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  مجید چگنی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در حاشیه همایش مقاوم‌سازی تاسیسات و تجهیزات تولید، انتقال و شبکه توزیع گاز طبیعی کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در زمستان پیش‌رو با حداقل 250 میلیون مترمکعب در روز ناترازی گاز مواجه‌ایم که پیش بینی کرده‌ایم با بحث بهینه‌ سازی و ذخیره سازی که اکنون به طور روزانه در حال انجام است بتوانیم به کاهش ناترازی کمک کنیم.

 

وی افزود: دو مخزن ذخیره سازی زیرزمینی سراجه و شوریجه را داریم که اکنون در حال ذخیره سازی است و می‌توانیم مانند سال گذشته از آنها استفاده کنیم؛ همچنین ذخیره سازی روزمینی با روش‌های مختلف در دستور کار است و در این حوزه با صنایع کل کشور مکاتباتی را انجام داده‌ایم و بخش‌هایی که اعلام آمادگی کرده‌اند می‌توانند در این حوزه به ما کمک کنند.

 

معاون وزیر نفت از تصویب آیین‌نامه جدید تعرفه‌های گاز خبر داد و گفت: مصوبه جدید به تصویب هیات دولت رسیده و آیین نامه آن ابلاغ شده است که به‌زودی جزئیات آن اعلام می‌شود.

 

وی ادامه داد: در مصوبه جدید، تعداد پلکان‌های مصرفی تغییر کرده و برای مشترکان خوش‌مصرف، مشوق‌هایی لحاظ شده است.

 

مدیر عامل شرکت ملی گاز در خصوص آخرین وضعیت قرارداد واردات گاز از ترکمنستان، اظهار کرد: مذاکرات با ترکمنستان در این خصوص ادامه دارد.

 

چگنی درخصوص بدهی گازی عراق گفت: وزارت برق عراق بدهی‌ها را پرداخت کرده، اما مشکل ما انتقال وجه از بانک عراق است.

 

معاون وزیر نفت از رکوردشکنی ارسال گاز به نیروگاه‌های کشور خبر داد و گفت: درحال حاضر روزانه 309 میلیون متر مکعب گاز به نیروگاه‌ها تحویل داده می‌شود که رکورد جدیدی در ارسال گاز به نیروگاه ها بوده و بالاترین میزان گاز را در این دوره به نیروگاه‌ها تحویل داده‌ایم.

 

مدیرعامل شرکت گاز در خصوص تمدید قرارداد گاز با ترکیه تصریح کرد: مذاکرات با این کشور در حال انجام است، اما با توجه به این‌که این قرارداد تا سال 2026 ادامه دارد، برای تمدید آن زمان داریم اما باید گفت که این کشور درخواست تمدید را کرده است./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار