به گزارش راهبرد معاصر؛ این شبکه در ادامه تشریح کرد، دیوار جدید در کنار دیوار دیگری که در حال حاضر در مرزهای غزه قرار دارد، در عمق اراضی اشغالی و نزدیک شهرکهای مرزی همجوار شمال شرق منطقه غزه تا منطقه ناحل عوز روبروی مرکز غزه ساخته میشود.
هدف از ساخت دیوار جدید حفاظت از شهرکها و خیابانهای اراضی اشغالی نزدیک به مرزها، حفظ آنها در برابر موشکهای ضد تانک و ممانعت از نفوذ فلسطینیان به این مناطق است.
خبرنگار شبکه الجزیره گفت، ارتش رژیم صهیونیستی اوایل سال ۲۰۲۰ به ساخت این دیوار بتنی مستحکم در امتداد مرزهای غزه به طول ۳۶۰ کیلومتر پایان میدهد و این دیوار از بالا و زیر زمین دهها متر امتداد خواهد داشت.
پس از اینکه مقاومت فلسطین طی اجرای عملیاتی با استفاده از موشک "کورنت" یک خودروی نظامی اسرائیلی را مستقیما هدف گرفت، رژیم صهیونیستی در ماه مه ساخت دیوار بتنی در منطقه باز در کنار دیوار امنیتی در شمال غزه را آغاز کرد.
طبق اعلام رسانههای اسرائیل، دیوار بتنی دارای فناوریهای هوشمند است و حدود ۱۰۰ میلیون شِکِل هزینه داشته و در طول مسیرهای راه آهن ساخته میشود تا قطارهایی که در مسیر منطقه باز غزه حرکت میکنند را از هر گونه حملات گروههای مقاومت در درگیریهای آتی حفاظت کند.
پیش از این هم شبکه ۱۰ این رژیم تصاویر و فیلمهای ویدئویی از مانع آبی را منتشر کرد که ارتش اشغالگر داخل مرزهای دریایی واقع در شمال غزه با هدف منع نیروهای مقاومت فلسطین از نفوذ به مناطق ساحلی اراضی اشغالی آن را ساخته است.
رژیم صهیونیستی از سال ۲۰۱۰ چندین دیوار مرزی با هدف تضمین امنیت اراضی اشغالی و حفاظت از مرزهای آن از طرفها و جبهههای مختلف ساخته است.
ساخت این دیوارها بیانگر رویکرد بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل درباره امنیت و نظریه "دیوار آهنین" است، رویکردی که طبق آن تکیه بر قدرت و تقویت برتری نظامی و جدا کردن امنیت اراضی اشغالی از محیط اطراف آن، بهترین تضمین برای حفاظت از امنیت این مناطق است.
رژیم اشغالگر صهیونیستی در مرزهای اراضی اشغالی با مصر، اردن، سوریه، لبنان و نوار غزه شش دیوار و یک دیوار بزرگتر نیز در کرانه باختری ساخته است، این دیوار بزرگترین و مهمترین دیوار رژیم است که اواسط ۲۰۰۲ نزدیک خط قرمز با هدف ممانعت از ورود ساکنان فلسطینی به اراضی اشغالی یا شهرکهای نزدیک ساخته شده است.
منبع: ایسنا