مخالفت روسیه با انتقال سفارت به قدس اشغالی-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

مخالفت روسیه با انتقال سفارت به قدس اشغالی

سفیر روسیه در رژیم صهیونیستی : انتقال سفارت از تل‌آویو به بیت‌المقدس در دستور کار قرار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 08
کد خبر: ۴۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از انتشار خبرهایی مبنی بر مخالفت اتریش با انتقال سفارتش از تل‌آویو به بیت‌المقدس، سفیر روسیه در فلسطین اشغالی هم در یک مصاحبه گفته که مسکو قصد به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را ندارد.

«آناتولی ویکتورُف» سفیر روسیه در رژیم صهیونیستی در مصاحبه روز پنجشنبه با خبرگزاری «تاس» روسیه تاکید کرد که مسکو به قوانین بین‌المللی درباره بیت‌المقدس متعهد است و قصد شناسایی این شهر به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را ندارد.

وی گفت: «موضوع انتقال سفارت روسیه از تل‌آویو به اورشلیم (بیت‌المقدس) در دستور کار (روسیه) نیست. روسیه متعهد به چارچوب قوانین بین‌المللی شامل قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل در قبال اورشلیم است».

اظهارات این مقام روس در حالی مطرح شده که روز پنجشنبه برخی رسانه‌ها از رد درخواست رژیم صهیونیستی توسط اتریش به منظور به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت این رژیم خبر دادند.

دسامبر ۲۰۱۷ بود که دولت آمریکا در اقدامی غیرقانونی رسما بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و سفارتش را از تل‌آویو به این شهر منتقل کرد.

بعد از واشنگتن، کشور گوآتمالا هم اعلام کرده که سفارتش را در فلسطین اشغالی به بیت‌المقدس منتقل می‌کند اما به دنبال جنجال‌ها و فشارهای بین‌المللی بعدا از این تصمیم برگشت.

بنا بر گزارش‌ها، استرالیا، برزیل و جمهوری چک هم اظهاراتی درباره انتقال سفارت از تل‌آویو به بیت‌المقدس مطرح کرده‌اند اما تاکنون اقدام عملی در این باره انجام نداده‌اند.

فارس

ارسال نظر