ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

آتش سوزی مهیب میلیون‌ها هکتار از جنگل‌های کانادا

علیرغم اقدامات احتیاطی کانادا برای مقابله با فصل آتش سوزی، آتش سوزی‌های جنگلی در سال جاری همچنان ادامه دارد و مناطق سوخته بسیار فراتر از انتظارات بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آتش سوزی جنگلی که بسیاری از مناطق کانادا را فراگرفته در حال گسترش است و مناطق سوخته به حدود ۷.۲ میلیون هکتار رسیده است.

وبگاه «سی جی تی ان» روز یکشنبه گزارش کرد که این آتش سوزی جنگلی به آتش سوزی بی سابقه‌ای در کانادا تبدیل شده است. علیرغم آمادگی‌ها و اقدامات احتیاطی کانادا برای فصل آتش سوزی، آتش سوزی‌های سال جاری همچنان ادامه دارد و مناطق سوخته بسیار فراتر از انتظارات بوده است.

وسعت جنگل‌های کانادا ۲.۴ میلیون کیلومتر مربع است. ۱۰ در صد از کل جنگل‌های جهان در کانادا است.

در منطقه «دانی کرییک»، آتش‌های خاموش دوباره شعله‌ور می‌شوند. در داخل جنگل، دود ناشی از آتش سوزی‌ها نیز دیده می‌شود. اینک مساحت مناطق سوخته قه از ۵۵۰۰۰۰ هکتار فراتر رفته است.

خبرگزاری «رویترز» نیز در این زمینه نوشت، کانادا با بدترین شروع فصل آتش‌سوزی‌های جنگلی دست و پنجه نرم می‌کند. آتش‌هایی که انتظار می‌رود در آینده در نتیجه تغییرات اقلیمی ناشی از سوخت‌های فسیلی بزرگ‌تر و شدیدتر شوند و خطر آسیب بیشتر به جوامع را به همراه داشته باشند و صنایع نفت و گاز، معدن و چوب این کشور را مختل کنند.

اینک کانادا برای مقابله با بحران آتش سوزی از تمام ۱۳ استان خود آتش نشان استخدام می‌کند. این کشور ۲۵۰۰ آتش‌نشان کمتر از میزان لازم دارد.

شبکه خبری «سی بی سی» کانادا نیز گزارش داد که به همه ساکنان شهرک «شیبوکامو» در استان کبک بار دیگر دستور داده شده که از منطقه خارج شوند، ساکنان این منطقه ۲ هفته قبل نیز شهرک را تخلیه کردند.

۲ شهرک دیگر نیز با وضعیتی مشابه روبرو هستند. در حالیکه دوشنبه انتظار بارندگی می‌رود، اما شیبوکامو احتمالا باید تا سه شنبه یا چهارشنبه برای بارش صبر کند. خانوار‌هایی که برای بار دوم مجبور به تخلیه می‌شوند، حق دارند ۱۵۰۰ دلار به عنوان غرامت از دولت کبک درخواست کنند.

برخی منابع خبری کانادایی اعلام کردند که تاکنون ۲۹ هزار نفر به دلیل خطر آتش‌سوزی از خانه‌های خود را ترک کرده‌اند و آتش سوزی جنگل‌ها در ایالت «آلبرتا» به ۱۰۸ نقطه رسیده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر