وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

وزیر راه مطرح کرد: تله خانه‌های خالی برای منابع کشور

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر این‌که سرمایه‌گذاری و ساخت‌وسازهایی که هدف مشخصی ندارد یک تله مالی برای منابع کشور است، گفت: حدود ۲.۲ میلیون واحد مسکونی بیشتر از خانوارها در کشور وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی در خصوص آمار خانه‌های خالی در کشور، اظهار کرد: آمار خانه‌های خالی یک بحثی است؛ مرکز آمار ایران اعلام کرده تعداد خانه‌های شناسایی شده بر اساس سرشماری سال 1395 بالغ بر 24 میلیون و 200 هزار واحد است.

 

وی ادامه داد: تعداد خانوارها نیز حدود 22 میلیون است، یعنی حدود 2.2 میلیون واحد مسکونی بیشتر از خانوارها وجود دارد.

 

وی بیان کرد: موضوع مهم این است که ببینیم خانه‌های خالی از چه جنسی است؛ این را باید احصا و شناسایی کنیم. در این راستا برنامه‌ای را در قالب سامانه جامع املاک و اسکان کشور پیگیری می کنیم که به اخذ مالیات بر خانه‌های خالی مالیات منتج می‌شود. در این صورت مالک خانه به تحرک واداشته می شود و تکلیف خانه خالی را روشن خواهد کرد.

 

وزیر راه و شهرسازی گفت: تا این اتفاق نیفتد نمی‌توان آمار واقعی خانه‌های خالی را اعلام کرد، چراکه خیلی از مردم در شهرهای مختلف واحد مسکونی دارند، بخشی از مردم نیز برای حفظ ارزش پول واحدهایی را خریداری کرده‌اند.

 

اسلامی با بیان این‌که واقعا نمی‌دانیم اینها چه ماهیتی دارند در پاسخ به این پرسش که برخی کارشناسان و صاحبنظران بر این باورند باید برای ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا بخشی از واحدهای مسکونی خالی از سکنه باشد، تصریح کرد: این یک فرض است؛ ما در مال دیگران نمی‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم. معتقدم سرمایه‌گذاری و ساخت و سازهایی که هدف مشخصی در بازار ندارد و برای آن اینقدر خواب اتفاق می‌افتد یک تله مالی برای منابع کشور است که باید از آن پرهیز کنیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار