دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تائید سخنان بایدن درباره دیکتاتور بودن «شی‌جین‌پینگ» توسط بلینکن

وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه یکشنبه گفت که اظهارات اخیر رئیس جمهور این کشور درباره دیکتاتور توصیف کردن رئیس جمهور چین، منعکس کننده دیدگاه تمام رهبری آمریکاست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه یکشنبه در مصاحبه‌ای بار دیگر بر دیکتاتور بودن رئیس جمهور چین تاکید کرد.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار در این باره که آیا «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین دیکتاتور است، گفت: «رئیس جمهور به صورت آشکار و با صراحت در این باره صحبت کرده است. من بیش از 20 سال است که با وی کار می‌کنم و وی به نمایندگی از همه ما سخن می‌گوید».

 

وزیر امور خارجه آمریکا گفت که اظهارات اخیر بایدن درباره رئیس جمهور چین، منعکس کننده دیدگاه تمام رهبری آمریکا است.

 

وی ادامه داد: «زمانی که موضوع به چین بر می‌گردد، کاملا واضح است که ما چیزی می‌گوییم و انجام می‌دهیم که آن را دوست ندارند و آنها نیز چیزی انجام می‌دهند و می‌گویند که ما دوست نداریم».

 

جو بایدن در یک سخنرانی بامداد چهارشنبه گذشته (به وقت تهران) شی جین پینگ را «دیکتاتور» توصیف کرده بود. او که یک روز بعد از سفر ناموفق «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا به پکن در یک مراسم درآمدزایی انتخاباتی در کالیفرنیا صحبت می‌کرد مدعی شد که شی بعد از ورود یک بالن چینی به حریم هوایی آمریکا «خیلی ناراحت» شده است.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی نه چندان روشن گفت: «علت اینکه وقتی من آن بالن را با دو کانتینر پر از تجهیزات جاسوسی داخلش ساقط کردم شی جین پینگ خیلی ناراحت شد این بود که خبر نداشت که آن بالن آنجا بود.»

 

وی اضافه کرد: «برای دیکتاتورها خیلی مایه پریشانی است که خبر نداشته باشند چه اتفاقی افتاده است.»/ فارس

ارسال نظر