پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

حمله افراد ناشناس به محوطه بنای چغازنبیل

حمله افراد ناشناس به محوطه بنای چغازنبیل مدیر پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفت تپه از حمله ناموفق افراد ناشناس به محوطه بنای جهانی چغازنبیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیر پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفت تپه با اشاره به حمله ناموفق افرادی ناشناس به محوطه بنای جهانی چغازنبیل، گفت: با آگاهی نگهبان مجموعه این افراد فرصتی برای آسیب رساندن به مجموعه تاریخی پیدا نکرده و متواری شدند. اکنون نیز شناسایی و دستگیر شدند. خوشبختانه چیزی از بنای تاریخی نه کم شده و نه تخریب.

عاطفه رشنویی، مدیر پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفت تپه با اشاره به حمله ناموفق افرادی ناشناس به محوطه بنای جهانی چغازنبیل، گفت: ساعاتی پیش چند نفر با استفاده از تاریکی شب از اطراف شهر دوراونتاش وارد محوطه زیگورات می‌شوند و تلاش می‌کنند تا قسمتی از دیوار دارای آجر کتیبه‌دار را آزاد کنند و با خود ببرند.

وی همچنین افزود: ما از ابتدای سال با تمهیداتی که در نظر گرفته بودیم توانسته‌ایم مشکلات مرتبط با نور و دوربین محوطه تاریخی را تا حد زیادی حل کنیم. خوشبختانه ساعت شیفت نگهبانی بود و مامور نیز پس از مدت کوتاهی متوجه موضوع می‌شود، اما چون مسافت زیاد است با موتور به سمت آن‌ها حرکت می‌کند و افراد ناشناس نیز متوجه صدای وسیله نقیله شده و فرار می‌کنند.

مدیر پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفت تپه با اشاره به شناسایی و دستگیری این افراد ناشناس، ادامه داد: خوشبختانه توانستیم با استفاده از دوربین‌های مداربسته و پرس و جو و تحقیق از افراد محلی این افراد را شناسایی کرده و به نیرو‌های امنیتی و دستگاه قضا تحویل خواهیم داد و پیگیری‌های لازم انجام می‌شود.

رشنویی در پایان ضمن تاکید بر این که چیزی از بنای تاریخی نه کم شده و نه تخریب، افزود: جای هیچگونه نگرانی از این بابت وجود ندارد. خوشبختانه نگهبان مجموعه خیلی زود متوجه شده و این افراد فرصت برای انجام کاری پیدا نکردند، اما این موضوع می‌تواند زنگ خطری باشد تا بیش از پیش هوشیار بوده و به مسائل امنیتی محوطه‌های تاریخی رسیدگی کنیم. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار