سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است استقبال لاریجانی از توافق راهبردی پاکستان و عربستان القسام تحویل جسد نظامی اسرائیل را به تعویق انداخت

هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به ائتلاف سعودی: آماده نبرد هستیم

وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن در پیامی شدیداللحن به ائتلاف سعودی تأکید کرد که اگر آن‌ها به دنبال جنگ باشند نیرو‌های یمنی نیز آماده نبرد هستند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 29
کد خبر: ۱۹۱۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرتیپ «محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن از نیرو‌های این کشور مستقر در محور تعز بازدید کرد.

بیش از یک سال است که در کشور یمن آتش‌بس برقرار است. عربستان سعودی در رأس یک ائتلاف عربی و تحت حمایت آمریکا، از ششم فروردین ۱۳۹۴ با ادعای تلاش برای بازگرداندن رئیس جمهور مستعفی یمن به قدرت اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، هوایی و دریایی این کشور کرد.

ائتلاف سعودی هنوز تمام شروط دولت نجات ملی یمن را محقق نکرده، از این‌رو آتش‌بس با وساطت سازمان ملل و عمان به صورت موقت در یمن تمدید می‌شود.

العاطفی تأکید کرد: «هر گونه راهپیمایی، رژه نظامی یا رزمایش تنها مصرف رسانه‌ای ندارد بلکه ما مبارزانی حرفه‌ای تربیت می‌کنیم که قادرند هر گونه مأموریت رزمی را در دشوارترین شرایط انجام دهند».

وی خطاب به ائتلاف سعودی گفت: «اگر آن‌ها به دنبال صلح باشند، این‌ها (نیرو‌های یمن) نیز اهل صلح هستند، اما اگر ائتلاف به دنبال تشدید حملات باشد در آن صورت خواهد دانست که این نیرو‌ها (در میدان نبرد) بهتر از آن‌ها هستند».

وی تصریح کرد: «ما برای آزادسازی یمن و مقابله با تجاوزگران و کسانی که اراضی یمن را اشغال کرده‌اند، خواه اماراتی‌ها، سعودی‌ها یا کسانی که پشت سر آن‌ها هستند و یا در کنار آن‌ها می‌جنگند، آماده می‌شویم».

وی افزود: «ما هرگز از آزادسازی یمن دست برنمی‌داریم و هرگز حضور هیچ مهاجمی را در سرزمین یمن نمی‌پذیریم».

بنابر گزارش وبگاه «المسیرة»، وزیر دفاع یمن همچنین گفت: «ائتلاف متجاوز یا در برابر مردم صلح را بر اساس شروطی که رهبران انقلابی و شورای عالی سیاسی یمن تعیین کرده‌اند، اعلام می‌کند یا اینکه در میدان نبرد با آن‌ها خواهیم بود».

وی همچنین گفت که ادامه وضعیت کنونی قابل قبول نیست چرا که این وضعیت تنها به نفع دشمنان است. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار