گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

انصارالله یمن از تحریم کالا‌های سوئدی خبر داد

وزیر صنعت و تجارت دولت نجات ملی یمن از اجرایی‌شدن تحریم کالا‌های سوئدی در یمن، در واکنش به هتک حرمت‌های مکرر به مقدسات اسلامی در سوئد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مطهر، وزیر صنعت و تجارت دولت نجات ملی یمن، اعلام کرد که از امروز، شنبه، مصوبه تحریم تولیدات و کالا‌های سوئدی در یمن، در واکنش به هتک حرمت‌های مکرر به مقدسات اسلامی، اجرایی خواهد شد.

مطهر در گفتگو با المسیره گفت: اداره گمرک و هیئت عمومی بررسی مشخصات کالا‌های وارداتی یمن، مسئول پیگیری اجرای قانون تحریم تولیدات سوئدی هستند.

وی با اشاره به تهیه فهرست کالا‌های تحریمی سوئدی افزود: اداره برند و اداره مؤسسات تجاری یمن، فهرست تحریم کالا‌های سوئدی را تدوین کرده‌اند و این فهرست به شکل کامل در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت. بیش از ۳۰ مؤسسه تجاری سوئدی در فهرست مؤسسات تجاری و بیش از ۱۰۰ برند تجاری در فهرست برند‌ها قرار دارند.

مطهر با اشاره به قطعی بودن تحریم کالا‌ها و تولیدات سوئدی ادامه داد: موضوع تحریم کالا‌ها و تولیدات سوئدی تمام‌شده است و گزینه‌های جایگزین برای تمامی این کالا‌ها و تولیدات در اختیار ماست.

پیش از این عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن نیز در سخنانی به هتک حرمت قرآن در سوئد واکنش نشان داده بود و سوزاندن چندباره قرآن کریم در این کشور را اقدامی سازمان‌یافته و برنامه‌ریزی شده دانسته بود که در پس آن لابی‌های صهیونیستی حضور دارند.

رهبر انصارالله یمن، سطح واکنش‌های جهان اسلام را مسئولیت‌پذیرانه ندانسته و افزوده بود: جنایت سوزاندن قرآن کریم، باید خشم تمامی مسلمانان را برانگیزد. کمترین موضع‌گیری نسبت به این جنایت، قطع روابط دیپلماتیک و تحریم اقتصادی سوئد است. / المسیره

کلمات کلیدی: یمن تحریم سوئد
ارسال نظر
آخرین اخبار