سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

مخبر: دستگاه‌های دولتی موظف به تهیه پیوست دانش‌بنیان هستند

مخبر: دستگاه‌های دولتی موظف به تهیه پیوست دانش‌بنیان هستند معاون اول رئیس‌جمهور در بازدید از نمایشگاه الکامپ ضمن تاکید بر رفع مشکلات و موانع فعالان اقتصادی حوزه فناوری های نوین، دیجیتالی و اینترنتی تصریح کرد: در دولت مصوب شده تا همه دستگاه های دولتی موظف به تهیه پیوست دانش بنیان شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۰۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 29
کد خبر: ۱۹۱۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (پنجشنبه 8 تیرماه) با حضور دو ساعته در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ بازدید کرد.

 

محمد مخبر در این بازدید که با همراهی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد، با حضور در سالن ها و غرفه های مختلف این نمایشگاه با توضیحات مسئولان مربوطه از جدیدترین دستاوردها، فن آوری ها، خدمات شرکت های دانش بنیان، ارتباطاتی و فعالان اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک مطلع شد.

 

معاون اول رئیس جمهور در بازدید از سالن های مختلف نمایشگاه الکامپ پس از شنیدن مشکلات و موانع فعالیت این شرکت ها و با تاکید بر اینکه شرکت های فعال در اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش کلیدی در رفع نیازهای کشور دارند، دستورات لازم را برای رفع موانع بویژه در گرفتن سهم بازار داخلی و صدور محصولات به بازارهای بین المللی صادر کرد.

 

همچنین، مخبر در حاشیه بازدید از نمایشگاه الکامپ و در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد شرکت های دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال داخلی در حل مشکلات کشور، تاکید کرد: ظرف چند سال آینده ۶۰ درصد GDP اقتصاد کشورهای دنیا را اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک تشکیل می‌دهد.

 

وی ادامه داد: از مزیت های جدی و اساسی برای توسعه کشور نیروهای جوان و نخبه، خلاق، با جسارت و با اعتماد به نفس بالا در حوزه اقتصاد دیجیتال هستند که عزم راسخ دولت سیزدهم در بیشترین استفاده و حمایت و پشتیبانی از آنها است.

 

معاون اول رئیس جمهور ضمن تاکید بر رفع مشکلات و موانع فعالان اقتصادی حوزه فناوری های نوین، دیجیتالی و اینترنتی تصریح کرد: در دولت مصوب شده تا همه دستگاه های دولتی موظف به تهیه پیوست دانش بنیان شوند.

 

مخبر با تاکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال هرگاه در هر حوزه ای بویژه نفت، صنعت و کشاورزی بکارگیری شدند، یک میانبر برای پیشرفت بوده اند، افزود: باید با کمک وزارت ارتباطات و ساماندهی و ایجاد یک ساختار و کانون برای فعالان این حوزه زمینه ای مهیا شود تا بتوان مرتب مشکلات آنها را رصد، پیگیری و حل کرد.

 

گفتنی است؛ بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ از ۴ تا ۷ تیرماه با حضور شرکت های داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپاشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار