به گزارش راهبرد معاصر ، بهرام شکوری امروز در همایش ملی تشکلهای اقتصادی، راهبران توسعه که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: خواسته اصلی تشکلها دیده شدن، نه روی کاغذ بلکه به صورت عملی است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان مس ایران با بیان اینکه قانون رفع موانع تولید و بهبود کسب و کار که توسط مجلس و دولت تصویب شده، به طور کامل اجرا نمیشود، بیان داشت: این در حالی است که در این قانون تصریح شده که قبل از صدور هر بخشنامههای باید نظر تشکلها مربوطه اخذ شود.
وی با بیان اینکه وقتی ترامپ میخواهد تحریم کند، قبل از این اقدام توئیت میکند و از سه ماه قبل اطلاعرسانی میکند، بیان داشت: چندی پیش معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بخشنامهای در رابطه با صادرات کنسانتره ابلاغ کرد و براساس آن صادرات کنسانتره مس و تولیدات معادن کوچک ممنوع شد، در حالی که در این مورد اصلا نظرات بخش خصوصی را جویا نشده بودند.
شکوری با بیان اینکه سالانه 100 هزار تن مس صادر میشود گفت: اما معلوم نیست، بر چه اساسی هنوز قانون سهمهبندی وجود دارد.
وی افزود: تشکلها میتوانند بازار را تنظیم کنند و نگذارند خلاءهایی به وجود آید اما لازم است که اختیارات و مدیریت به آنها واگذار شود و در قبال آن از آنها مسئولیت بخواهند.
شکوری بیان داشت: مجلس یا دولت ممکن است برای یک طرح ساعتها و ماهها کار کارشناسی انجام دهد، اما در نهایت و در روزهای آخر که قرار است مصوبهای ابلاغ شود آن را برای بخش خصوصی میفرستند و از بخش خصوصی اظهار نظر میکنند، در حالی که در یک فرصت کوتاه نمیتوان اقدام موثری انجام داد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان مس بیان داشت: در کشور فضای گفتوگو وجود ندارد و اگر این فضا بین بخش خصوصی، تشکلها و تصمیمگیران اقتصاد کشور باشد، شاید بتوان برخی مشکلات را حل کرد.
منبع : فارس