قانون رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار به طور کامل اجرا نمی‌شود-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

قانون رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار به طور کامل اجرا نمی‌شود

رئیس انجمن تولید‌کنندگان مس با اشاره به قانون رفع موانع تولید و بهبود فضای کسب و کار که توسط مجلس و دولت به تصویب رسیده، گفت: این قانون به طور کامل اجرا نمی‌شود زیرا در این قانون آمده است که قبل از صدور هر بخشنامه‌ باید نظر تشکل‌های مربوط اخذ شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر ، بهرام شکوری امروز در همایش ملی تشکل‌های اقتصادی، راهبران توسعه که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: خواسته اصلی تشکل‌ها دیده شدن، نه روی کاغذ بلکه به صورت عملی است.

 

رئیس انجمن تولید‌کنندگان مس ایران با بیان اینکه قانون رفع موانع تولید و بهبود کسب و کار که توسط مجلس و دولت تصویب شده، به طور کامل اجرا نمی‌شود، بیان داشت: این در حالی است که در این قانون تصریح شده که قبل از صدور هر بخشنامه‌های باید نظر تشکل‌ها مربوطه اخذ شود.

 

وی با بیان اینکه وقتی ترامپ می‌خواهد تحریم کند، قبل از این اقدام توئیت می‌کند و از سه ماه قبل اطلاع‌رسانی می‌کند، بیان داشت: چندی پیش معاونت معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بخشنامه‌ای در رابطه با صادرات کنسانتره ابلاغ کرد و براساس آن صادرات کنسانتره مس و تولیدات معادن کوچک ممنوع شد، در حالی که در این مورد اصلا نظرات بخش خصوصی را جویا نشده بودند.

 

شکوری با بیان اینکه سالانه 100 هزار تن مس صادر می‌شود گفت: اما معلوم نیست، بر چه اساسی هنوز قانون سهمه‌بندی وجود دارد.

وی افزود: تشکل‌ها می‌توانند بازار را تنظیم کنند و نگذارند خلا‌ء‌هایی به وجود آید اما لازم است که اختیارات و مدیریت به آنها واگذار شود و در قبال آن از آنها مسئولیت بخواهند.

 

شکوری بیان داشت: مجلس یا دولت ممکن است برای یک طرح ساعت‌ها و ماه‌ها کار کارشناسی انجام دهد، اما در نهایت و در روزهای آخر که قرار است مصوبه‌ای ابلاغ شود آن را برای بخش خصوصی می‌فرستند و از بخش خصوصی اظهار نظر می‌کنند، در حالی که در یک فرصت کوتاه نمی‌توان اقدام موثری انجام داد.

 

رئیس انجمن تولید‌کنندگان مس بیان داشت: در کشور فضای گفت‌وگو وجود ندارد و اگر این فضا بین بخش خصوصی، تشکل‌ها و تصمیم‌گیران اقتصاد کشور باشد، شاید بتوان برخی مشکلات را حل کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر