آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

«نجفی» از قصاص رها شد

«نجفی» از قصاص رها شد «محمدعلی نجفی» عامل قتل «میترا استاد»، با گذشت خانواده اولیای دم مقتوله، از حکم قصاص رهایی یافت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مسعود استاد» بامداد امروز با انتشار پیامی در فضای مجازی از بخشش محمدعلی نجفی قاتل خواهرش میترا استاد خبر داد.

 

وی در صفحه خویش در فضای مجازی، با ذکر آیه «الَّذِینَ یُنْفِقُونَ فِی السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ وَالْکَاظِمِینَ الْغَیْظَ وَالْعَافِینَ عَنِ النَّاسِ وَاللَّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنِینَ» از قرآن مجید، آورده است: از خون عزیزمان گذشتیم و خرسندیم که هیچ معامله‌ای با خون آن بزرگوار نکردیم.

 

مسعود استاد در بخش دیگری از پیام خود افزوده‌است: به واسطه پادرمیانی بزرگان کرمانشاه و کشور، وکلای‌ عزیزمان آقای مسعود افرازه و محمود حاجیلویی، پدرم،مادرم و مهیارمان، محمدعلی نجفی را بخشیدیم و خرسندیم که معامله‌ای با خون آن بزرگوار نکردیم. امیدوارم محمدعلی نجفی در این چند صباح باقی مانده، به دور از سیاست، به تزکیه نفس بپردازد.اجر همه خیرخواهان و هدایت همه بدخواهان به راه راست را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

 

وی در این پیام همچنین نوشته‌است: اما در مورد خودم که روزی سردار گمنام و روزی سردار سپاه نام گرفتم، می‌گویم که الان نه شغلی دارم و نه رسمی که از کسی گرفته باشم. فقط فرزند روستازاده‌ای به نام کاکابرار از دیار کرمانشاهانم.از کودکی از پدر و مادرم مهرورزی آموختم و تا درجه دکترای تخصصی هواوفضا در معتبرترین دانشگاه‌های کشور بدون رانت تحصیل کردم. در بهمن ۱۳۹۳ خانه هواوفضای ایران را در شهرداری تهران تاسیس کردم و الان نیز فقط مدرس دانشگاه هستم.

 

هفتم خرداد ماه سال جاری،: محمدعلی نجفی با استفاده از سلاح گرم، میترا استاد همسر دوم خود را به قتل رساند.

 

وی انگیزه خود از این اقدام را اختلافات خانوادگی عنوان کرده‌بود.

 

حدود یک ماه بعد و پس از چند جلسه رسیدگی به این پرونده در دادگاه جنایی، نجفی به جرم «قتل عمد» به «قصاص» محکوم شد.

 

تا این لحظه از سوی منابع رسمی، خبری مبنی بر بخشش نجفی توسط اولیای دم مقتوله میترا استاد، منتشر نشده است.

مسعود افرازه وکیل مدافع اولیادی دم میترا استاد در این باره گفت: خبر بخشش نجفی از سوی خانواده استاد صحت دارد
 

رضایت خانواده استاد به دادگاه منعکس شده است.

«حاجلوئی» دیگر وکیل اولیای دم میترا استاد نیز در این خصوص گفت: طی صحبتی که با آقای مسعود استاد (برادر میترا) داشته ایم باید بگویم خبر بخشش محمدعلی نجفی صحت دارد.

هنوز از جزئیات این موضوع صحبتی نشده اما برادر مرحومه به ما اطلاع داد که می خواهند از قصاص نجفی بگذرند.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: نجفی قتل قصاص
ارسال نظر
آخرین اخبار