نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

داورزنی: رفتارهای آمریکا خارج از منشور المپیک است

رئیس فدراسیون والیبال در واکنش به صدور نصفه‌ونیمه روادید آمریکا برای تیم ملی و اعضای کادرفنی ایران گفت: می‌دانستیم چالشی جدی با آمریکا خواهیم داشت. رفتار آن‌ها غیرحرفه‌ای و خارج از منشور المپیک است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا داورزنی با اشاره به سنگ‌اندازی آمریکا در مسیر صدور روادید برای کاروان اعزامی ایران جهت حضور در هفته سوم رقابت‌های لیگ ملت‌ها در آمریکا، رفتارهای این کشور را هم غیرمنطقی و هم خارج از چهارچوب‌های بین‌المللی و منشور المپیک توصیف کرد.

فقط بحث والیبال نیست

داورزنی صحبت‌های خود با دوربین ایرنا را اینطور آغاز کرد:

بعد از اینکه مشخص شد تیم بزرگسالان در هفته سوم باید به آناهایم برود، در مکاتبه با فدراسیون جهانی درباره صدور روادید برای تیم‌مان از سوی آمریکا، ابراز نگرانی کردیم. چون رفتارهای آمریکا در این حوزه را هم غیرمنطقی و هم خارج از چهارچوب‌های بین‌المللی و منشور المپیک می‌بینیم.

این رفتار آمریکا در روش صدور روادید و رد درخواست، خارج از چهارچوب و خلاف منشور المپیک است. هر کشوری میزبان می‌شود، اولین تعهدش صدور روادید برای تیم‌هایی است که مجبور به رفتن به آن کشور هستند.

رئیس فدراسیون والیبال که پیش‌تر گفته بود درصورت کارشکنی سفارت آمریکا ممکن است ایران از حضور در هفته سوم لیگ ملت‌ها انصراف دهد، تاکید کرد که خروج از لیگ ملت‌ها، آسیب‌های زیادی برای والیبال ایران به‌دنبال داشت.

بخش دوم صحبت‌های داورزنی در آستانه اعزام کاروان ایران به آمریکا

هفته سوم و پایانی مرحله مقدماتی رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال از ۱۳ تا ۱۸ تیرماه با ۳۲ مسابقه در دو شهر آناهایم آمریکا و پاسای فیلیپین پیگیری می‌شود تا هشت تیم صعود کننده به مرحله نهایی مشخص شوند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر