وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

پیگیری اجرای حذف هزینه نقل و انتقال مسکن مهر

پیگیری اجرای حذف هزینه نقل و انتقال مسکن مهر مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس گفت: فرآیند حذف هزینه های نقل و انتقال مسکن مهر دارای مصوبه قانونی است که در حال پیگیری آن هستیم.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ؛محبت خواه در خصوص فرآیند هزینه نقل و انتقال واحدهای مسکن مهر در پردیس گفت: پیش از این دریافت هزینه نقل و انتقالات واحدهای مسکن مهر مصوبه مجمع شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید را داشته است و این مصوبه به صورت قانون در آمده است، اگر بخواهیم آن را ابطال کنیم باید تمامی مجوزهایی که پیش از این دریافت کرده است را باطل کنیم.

به گفته مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس، در همین راستا تمامی نامه هایی که از طرف دستگاه های نظارتی از جمله دیوان محاسبات آمده بود به صورت یک پکیج آماده کرده و به شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ارسال کرده ایم تا مجمعی که مصوب کرده است تصمیم گیری کند و در صورت لزوم هم دستور وزیر صادر شده تا به شرکت ابلاغ شود.

او می گوید: متولی واحدهای سند دار و قولنامه ای سازمان ثبت است و تمامی زمین هایی که‌ متعلق به دولت است سند تک برگی دارد و واحدهایی که به صورت مستمر در حال نقل و انتقال هستند با توجه به ایجاد دلالی و سوداگری باید هزینه نقل و انتقال آنها پرداخت شود.

او گفت: با توجه به مصوبه مجمع شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید و تنفیذ وزیر وقت راه و شهرسازی در گذشته، هزینه‌های مربوط به نقل و انتقال مسکن مهر به صورت یک قانون در حال حاضر اخذ می‌شود.

محبت خواه گفت: پس از تصمیم‌گیری در خصوص ابلاغ مصوبه توسط مجمع شرکت عمران و همچنین دستور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی، این موضوع اجرایی خواهد شد./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار