پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

حادثه مرگبار برای «سوخو-30» نیروی هوایی ونزوئلا

حادثه مرگبار برای «سوخو-30» نیروی هوایی ونزوئلا یک فروند جنگنده «سوخو-30» نیروی هوایی ونزوئلا طی یک سانحه هوایی با کوه برخورد کرد و یکی از خلبانان جان خود را از دست داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک فروند جنگنده «سوخو-۳۰ ام کی» نیروی هوایی ونزوئلا که خود را برای نمایش هوایی روز استقلال این کشور آماده می‌کرد طی یک سانحه هوایی سقوط کرد و یکی از خلبانان جان خود را از دست داد.

 

به گزارش منابع خبری، یک هواپیمای سوخو-۳۰ نیروی هوایی ونزوئلا روز یکشنبه پس از برخورد با کوه در ایالت «میراندا» سقوط کرد.

 

این هواپیمای نظامی ونزوئلا در حال تمرین برای رژه چهارشنبه آینده به مناسبت روز استقلال ونزوئلا بود. یکی از خلبانان این جنگنده دو کابینه جان خود را از دست داد.

 

سوخو-۳۰ یک جنگنده تهاجمی مناسب برای پرواز در هر شرایط آب و هوایی است و با جنگنده اف-۱۵ ساخت آمریکا مقایسه می‌شود. نیروی هوایی ونزوئلا پیشتر به جنگنده‌های «اف-۱۶» مجهز بود، اما با تحریم‌های آمریکا تهیه قطعات برای این جنگنده‌ها دشوار شد. ونزوئلا بعدها نیروی هوایی خود را به جنگنده‌های روسی از نوع سوخو مجهز کرد.

 

منابع رسانه‌ای گزارش کردند که طی تمرینات نظامی برای یک فروند جنگنده دیگر سوخو-۳۰ ونزوئلا حادثه‌ای پیش آمد. خلبان این پرواز پس از متوجه شدن نقص فنی موتور به پایگاه هوایی «ال لیبرتادور» بازگشت.

 

«خبرگزاری فرانسه» نیز به پوشش این حادثه پرداخت و نوشت، به دنبال این سانحه، رئیس جمهور ونزوئلا در توییتی نوشت: «با کمال تاسف به اطلاع می‌رسانم که حین تمرین یک هواپیمای نظامی بولیواری سقوط کرد و سبب مرگ خلبان شد.»

 

نیروهای مسلح ونزوئلا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این هواپیما حوالی ساعت ۹:۴۵ صبح به وقت محلی در ایالت میراندا، در ۳۱ کیلومتری شهر «کاراکاس» سقوط کرد.

 

در حادثه‌ای مشابه ۲ فروند هواپیمای «تی-۲۷ توکانو» نیروی هوایی کلمبیا روز یکشنبه در جریان پرواز آموزشی نزدیک پایگاه هوایی «آپیای» باهم برخورد کردند و خلبان یکی از هواپیما‌ها پس از سقوط جان خود را از دست داد.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» نیروی هوایی کلمبیا اعلام کرد که خلبان کشته شده یک سرهنگ دوم بود و تیم تحقیق به منظور تعیین علت این برخورد به محل حادثه اعزام شده است. خلبان دوم این هواپیما زنده مانده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار