فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد

حادثه مرگبار برای «سوخو-30» نیروی هوایی ونزوئلا

یک فروند جنگنده «سوخو-30» نیروی هوایی ونزوئلا طی یک سانحه هوایی با کوه برخورد کرد و یکی از خلبانان جان خود را از دست داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک فروند جنگنده «سوخو-۳۰ ام کی» نیروی هوایی ونزوئلا که خود را برای نمایش هوایی روز استقلال این کشور آماده می‌کرد طی یک سانحه هوایی سقوط کرد و یکی از خلبانان جان خود را از دست داد.

 

به گزارش منابع خبری، یک هواپیمای سوخو-۳۰ نیروی هوایی ونزوئلا روز یکشنبه پس از برخورد با کوه در ایالت «میراندا» سقوط کرد.

 

این هواپیمای نظامی ونزوئلا در حال تمرین برای رژه چهارشنبه آینده به مناسبت روز استقلال ونزوئلا بود. یکی از خلبانان این جنگنده دو کابینه جان خود را از دست داد.

 

سوخو-۳۰ یک جنگنده تهاجمی مناسب برای پرواز در هر شرایط آب و هوایی است و با جنگنده اف-۱۵ ساخت آمریکا مقایسه می‌شود. نیروی هوایی ونزوئلا پیشتر به جنگنده‌های «اف-۱۶» مجهز بود، اما با تحریم‌های آمریکا تهیه قطعات برای این جنگنده‌ها دشوار شد. ونزوئلا بعدها نیروی هوایی خود را به جنگنده‌های روسی از نوع سوخو مجهز کرد.

 

منابع رسانه‌ای گزارش کردند که طی تمرینات نظامی برای یک فروند جنگنده دیگر سوخو-۳۰ ونزوئلا حادثه‌ای پیش آمد. خلبان این پرواز پس از متوجه شدن نقص فنی موتور به پایگاه هوایی «ال لیبرتادور» بازگشت.

 

«خبرگزاری فرانسه» نیز به پوشش این حادثه پرداخت و نوشت، به دنبال این سانحه، رئیس جمهور ونزوئلا در توییتی نوشت: «با کمال تاسف به اطلاع می‌رسانم که حین تمرین یک هواپیمای نظامی بولیواری سقوط کرد و سبب مرگ خلبان شد.»

 

نیروهای مسلح ونزوئلا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این هواپیما حوالی ساعت ۹:۴۵ صبح به وقت محلی در ایالت میراندا، در ۳۱ کیلومتری شهر «کاراکاس» سقوط کرد.

 

در حادثه‌ای مشابه ۲ فروند هواپیمای «تی-۲۷ توکانو» نیروی هوایی کلمبیا روز یکشنبه در جریان پرواز آموزشی نزدیک پایگاه هوایی «آپیای» باهم برخورد کردند و خلبان یکی از هواپیما‌ها پس از سقوط جان خود را از دست داد.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» نیروی هوایی کلمبیا اعلام کرد که خلبان کشته شده یک سرهنگ دوم بود و تیم تحقیق به منظور تعیین علت این برخورد به محل حادثه اعزام شده است. خلبان دوم این هواپیما زنده مانده است./ فارس

ارسال نظر