قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

همکاری وزارت صمت و شهرداری تهران در نهضت برقی‌سازی حمل‌‌‌ونقل پایتخت

همکاری وزارت صمت و شهرداری تهران در نهضت برقی‌سازی حمل‌‌‌ونقل پایتخت نهضت برقی‌سازی حمل‌ونقل شهر تهران با توافق وزارت صمت و شهرداری تهران از امروز آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری وزارت صمت (‌شاتا)، دومین جلسه برقی کردن حمل‌ونقل شهر تهران با حضور عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت و علیرضا زاکانی شهردار تهران و معاونان وزارت صمت و شهرداری تهران در محل این وزارتخانه برگزار شد.

 

در این جلسه وزیر صمت با بیان اینکه حمل‌ونقل برقی کشور یکی از اولویت‌های اصلی وزارت صمت در دوره جدید خواهد بود، گفت: در وزارتخانه از همان روزهای ابتدایی به همکارانمان اعلام کردیم تا یک برنامه جامع و دقیقی را در خصوص طرح حمل‌ونقل برقی آماده و شهر تهران را به عنوان شهر پایلوت این امر مشخص کردیم.

 

علی‌آبادی ادامه داد: از امروز می‌توانیم با قدرت اعلام کنیم که نهضت برقی‌سازی حمل نقل تهران آغاز شده و در همین راستا با همکاری شهرداری تهران، وزارتخانه‌های کشور، نفت و نیرو برنامه داریم تا پایان سال شاهد حضور 200 هزار موتور و 50 هزار خودروی برقی در شهر تهران باشیم.

 

وزیر صمت با بیان اینکه برقی‌سازی خودرو برای شرکت‌ها جذابیت سرمایه‌گذاری دارد، افزود: طبق توافقاتی که در این جلسه انجام شده، قرار است در سطح تهران 5 هزار ایستگاه شارژ سریع و کند جهت شارژ خودروهای برقی نصب و راه‌اندازی و در مرحله اول با همراهی شهرداری تهران 50 هزار تاکسی تهران برقی شود.

 

وی ارائه کارت نیرو (دریافت برق) به جای کارت سوخت از سوی وزارت نفت به رانندگان خودروهای برقی را یکی از پیشنهادهای اصلی این طرح دانست و تصریح کرد: انشالله در جلسه‌ای که در آینده بین 4 وزارتخانه صمت، نفت، نیرو و کشور با شهرداری تهران برگزار می‌شود عملیات اجرایی طرح برقی سازی شهر تهران آغاز خواهد شد.

 

علی‌آبادی ایجاد مشوق‌های لازم و تعرفه‌های ویژه را از جذابیت لازم جهت سوق دادن خودروسازان و مردم برای واردات خودروهای برقی دانست و یادآور شد: خودروسازان با تعرفه‌های ویژه می‌توانند از امروز به سمت واردات خودروهای برقی سوق پیدا کنند که در ادامه با حمایت وزارت صمت باید به سمت تولید خودروها برقی حرکت کنند.

 

وی تصریح کرد: امروز مصمم هستیم تا حمل‌ونقل شهر تهران را برقی کنیم و برای این امر تا زمانی که زیرساخت‌های برقی سازی مهیا شود، همه تلاش خود را خواهیم کرد تا در راستای صرفه جوی و محیط زیستی پاک گام برداریم و شاهد واقعیت بخشی به رؤیای تهران پاک باشیم.

 

وزیر صمت تولید خودروی برقی را یک از اولویت‌های اصلی نظام در جهت آبادانی کشور برشمرد و بیان کرد: از امروز با همکاری خودروسازان و اراده‌ای که در سازمان استاندارد ایجادشده و با حمایت‌های ویژه وزارت صمت در راستای خودروهای برقی گام‌های محکم و بلندی برخواهیم داشت و در همین راستا معاونت حمل‌ونقل وزارت خانه فراخوانی را جهت حضور خودروسازان در این طرح را صادر خواهد کرد.

 

در ادامه این جلسه علیرضا زاکانی، شهردار تهران، با بیان اینکه قرار شده تا با وزیر صمت دست به دست هم بدهیم و تهران را برقی کنیم، گفت: اگر بتوانیم طبق برنامه‌ریزی‌های که شده 50 هزار نوسازی تاکسی و 200 هزار موتور برقی در شهر تهران داشته باشیم جوانب محیط زیستی و رفاهی خوبی نصیب مردم شهر تهران خواهد شد و سرمایه‌گذاری در این زمینه بیشترین ارزش افزوده را برای شهرداری تهران خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: شهرداری تهران موافق بحث راه‌اندازی و نصب ایستگاه‌های شارژ سریع و کند برای خودروهای برقی است و در آینده نزدیک قرار داد آن نهایی خواهد شد.

 

شهردار تهران تصریح کرد: پیشنهاد اولیه این است تا طرح برقی سازی شهر تهران با تمرکز بر محدوده بازار و مرکز شهر آغاز و منطقه بندی شود و در بحث واردات موتورسیکلت برقی، شهرداری آمادگی لازم را دارد تا با استفاده از تبصره 18 و سایر منابع، هزینه 150 هزار موتور برقی را حمایت کند تا حداقل (موتورهای کار) ما که نزدیک به 10 درصد موتورهای موجود در شهر تهران هستند برقی و بهینه شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار