شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

بیماری‌های روانی؛ دستاورد جنگ افغانستان برای کهنه سربازان انگلیسی

یک روانپزشک پیشین نظامیان انگلیسی اظهار داشت سربازانی که در ماموریت خروج از افغانستان نقش داشتند از بیماری‌های روحی و روانی رنج می‌برند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «والتر بوسوتیل» روانپزشک پیشین نظامیان انگلیسی اظهارداشت کهنه‌سربازان از بیماری‌های روحی و روانی رنج می‌برند و این ممکن است ناشی از مأموریتی باشد که به آنها داده شده بود.

 

وی به «دیلی میل» گفت اکنون که به عنوان مدیر تحقیقات مؤسسه «مبارزه با استرس و سلامت روان کهنه‌سربازان» کار می‌کند، این موضوع را در مستندی در شبکه چهار انگلیس مطرح کرده است.

 

دیلی‌میل نوشته است در این مستند سربازان انگلیسی درباره احساس خود صحبت می‌کنند که چگونه مجبور شدند از تخلیه افغان‌هایی که به آنها التماس می‌کردند خودداری کنند، زیرا واجد شرایط حمایت انگلیس نبودند.

 

بوسوتیل همچنین اظهارداشت «آسیب روحی می‌تواند ناشی از مأموریت‌هایی باشد که در آن نیروهای مسلح به دلیل دستوراتی که به آنها داده شده بر سر دوراهی غیرقابل حل قرار گرفته باشند».

 

«ریچارد مایکل» که در واحد چتربازان سربازان انگلیس بوده است گفت وقتی افغانستان بودم، می‌دانستم که چیزی در درون من تغییر کرده است. چند هفته پس از آن که به خانه رفتم، همسرم گفت: چرا تغییر کرده‌ای؟

 

روانپزشک انگلیسی واکنش کهنه‌سربازان را «غیرعادی» نمی‌داند. بسیاری از آنها به او گفته‌اند: «ما واقعاً احساس ناراحتی می‌کنیم.»

 

به گفته بوسوتیل، این کهنه‌سربازان احساس می‌کنند که نه تنها حضور آنها در افغانستان اتلاف وقت بوده، بلکه شیوه عقب‌نشینی آنها هم ناامیدکننده بوده است.

 

پیش از این هم گزارش‌های نسبتاً مشابهی در مورد بیماری‌های روحی و روانی نظامیان آمریکایی و برخی از کشورهای دیگر که در افغانستان حضور داشتند، منتشر شده بود./ تسنیم

ارسال نظر