ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

انگلیس ۱۳ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد

انگلیس ۱۳ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد دولت انگلیس ۱۳ فرد و نهاد ایرانی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی را به فهرست تحریم‌های این کشور اضافه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۲ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دولت انگلیس ساعاتی پیش از برگزاری نشست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل درباره برنامه هسته ای ایران، ۱۳ فرد و نهاد ایرانی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی را به فهرست تحریم‌های این کشور اضافه کرد.

 

وزارت امور خارجه انگلیس با تکرار ادعا‌ها علیه ایران در بیانیه‌ای اعلام کرد: وزیر امور خارجه امروز اقدامات جدیدی را برای پاسخگویی ایران به تهدیدات این کشور علیه بریتانیا و شرکای ما تشریح کرده است، از جمله یک بسته تحریمی جدید که به بریتانیا قدرت بیشتری برای هدف قرار دادن تصمیم‌گیرندگان کلیدی ایران می‌دهد.

 

«جیمز کلورلی» وزیر امور خارجه انگلیس امروز طی سخنانی در مجلس عوام این کشور با تکرار اظهارات مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران و تکرار ادعای تهدید شهروندان انگلیسی توسط ایران گفت‌: ما یک بسته تحریمی جدید علیه ایران وضع کردیم. این اولین بسته تحریمی کاملاً خودمختار جغرافیایی است که انگلیس از زمان خروج از اتحادیه اروپا ایجاد کرده و اختیارات جدید و گسترده‌تری را به ما می‌دهد تا بتوانیم با اقدامات خصمانه ایران در انگلیس و سراسر جهان مقابله کنیم. جمهوری اسلامی ایران بار‌ها نسبت به تبعات رفتار‌های مداخله‌جویانه غرب هشدار داده و تصریح کرده که این قبیل اقدامات بی‌پاسخ نخواهد ماند.

 

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیشتر اقدامات ضد ایرانی غرب علیه ایران را مردود، غیر سازنده و متناقض با منشور ملل متحد و مقررات و سازوکار‌های بین المللی دانسته و تصریح کرده است که کشور‌ها حق مداخله در امور داخلی کشور‌های مستقل را ندارند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار