پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

رونمایی از نخستین نمایشگر هوشمند اپل

صفحه نمایش جدید اپل قابلیتی شبیه ویژگی StandBy سیستم‌عامل iOS ۱۷ ارائه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اپل ممکن است در حال توسعه یک مانیتور جدید با یک تراشه سیلیکونی سفارشی اپل، مشابه نمایشگر استودیو باشد. گزارشی در خبرنامه‌ی معروف PowerOn امده است که احتمال دارد اپل درحال برنامه‌ریزی برای ساخت نمایشگر جدید باشد که مثل Studio Display از تراشه‌ی سفارشی بهره خواهد برد؛ بدین‌ترتیب می‌تواند کاملاً مستقل از مک عمل کند و هنگامی که فعال نیست مثل صفحه نمایش هوشمند باشد.

این تراشه شبیه به A۱۳ است که در داخل استودیو نمایشگر یافت می‌شود. هدف از A۱۳ در استودیو نمایشگر به سیستم دوربین و بلندگوی آن محدود می‌شود که ویژگی‌هایی مانند مرکز صحنه و صدای فضایی را تامین می‌کند. با این حال، تراشه داخل مانیتور جدید به آن اجازه می‌دهد مستقل از مک کار کند، به این معنی که می‌تواند به عنوان یک نمایشگر هوشمند حتی زمانی که از آن استفاده نمی‌شود، عمل کند.

این برند در حال کار روی صفحه نمایش ۲۷ اینچ miniLED باشد که درواقع مدل جدیدی از نمایشگر گران‌قیمت Pro Display XDR خواهد بود و امکاناتی مثل دسترسی به دستیار سیری را ارائه خواهد داد.

به نظر می‌رسد ویژگی نمایشگر هوشمندی که گورمن در مورد آن صحبت می‌کند، شباهت‌هایی به عملکرد StandBy در آیفون دارد که در اواخر سال جاری با iOS ۱۷ در دسترس خواهد بود. این قابلیت به آیفون‌ها اجازه می‌دهد وقتی به برق وصل می‌شوند، ساعت و موارد دیگر را در حالت افقی نمایش دهند و به‌نوعی مثل نمایشگر هوشمند عمل کنند. هنگام خواب نیز این ویژگی با نمایش رنگ قرمز مات روی صفحه، تا حدودی یادآور ساعت‌های زنگ‌دار می‌شود و البته ابزارک‌هایی مثل کنترل خانه‌ی هوشمند را نیز ارا‌ئه می‌دهد.

همچنین شایعاتی مبنی بر کار اپل بر روی نمایشگر هوشمند مشابه آیپد وجود داشت. انتظار می‌رفت که آی‌پد اولین کسی باشد که Standby را دریافت می‌کند و در صورت اتصال به یک پایه مغناطیسی، آن‌ها را به نمایشگر تبدیل می‌کند، اما اپل Standby برای iPadOS را اعلام نکرد. / تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار