حضور نماینده اسبق آمریکا در امور ایران در دولت بایدن-راهبرد معاصر
یمن: با موشک هایپرسونیک به پایگاه نواتیم اسرائیل حمله کردیم حمله آمریکا و انگلیس به یمن/شکار پهپاد پیشرفته آمریکایی جنگنده‌های اف-۱۵ آمریکا وارد خاورمیانه شدند پلیس آمستردام: پس از آشوب‌های بعد از بازی آژاکس و مکابی تل‌آویو ۵ زخمی به بیمارستان انتقال یافتند آرا الکترال ترامپ از ۳۰۰ گذشت ترامپ: در آینده‌ای نزدیک با پوتین صحبت می‌کنم؛ گفتگویم با نتانیاهو بسیار خوب بود بحران بی‌سابقه در برلین در پی فروپاشی دولت ائتلافی آلمان وزیر خارجه عراق: اخبار احتمال حمله ایران به اسرائیل از خاک ما صحت ندارد | اجازه استفاده از آسمان عراق بدون صدور مجوز از دولت را نمی‌دهیم پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند

حضور نماینده اسبق آمریکا در امور ایران در دولت بایدن

نماینده دولت پیشین آمریکا در امور ایران توسط رئیس جمهور کنونی این کشور به عضویت کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا در آمد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه «الیوت آبرامز» را به عنوان عضو کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا منصوب کرد.

 

آبرامز هفته پیش چند مطلب در انتقاد از سیاست دولت بایدن در قبال فلسطین و رژیم صهیونیستی نوشته بود.

 

الیوت آبرامز همچنین یکی از اعضای دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا بوده است. وی در دوره‌ای، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بوده است. وی همچنین مدتی نماینده ویژه واشنگتن در امور ونزوئلا بود.

 

آبرامز در دولت ترامپ سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا علیه ایران را به پیش می‌برد. ترامپ که به صورت غیرقانونی از برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام خارج شده بود، مدعی بود که با تحت فشار قرار دادن تهران، توافقی که به زعم آمریکا بهتر خواهد بود، حاصل خواهد کرد.

 

خروج آمریکا از برجام در حالی بود که ایران به تمامی تعهدات خود تحت این توافق بین‌المللی پایبند بوده و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز چند بار پایبندی ایران به این توافق را تایید کرده بود این در حالی بود که ایران همچنان از مزایای کامل این توافق بین‌المللی که به تایید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بود، محروم مانده بود.

 

پس از خروج آمریکا از برجام، ایران تا چند ماه همچنان به طور کامل به این توافق پایبند مانده بود و منتظر وعده‌هایی ماند که کشورهای اروپایی به ایران درباره جبران خروج آمریکا از برجام داده بودند.

 

اما کشورهای اروپایی نیز با بدعهدی، هیچ اقدامی برای انتفاع ایران از مزایای برجام انجام ندادند و سرانجام ایران طی چند گام، تعدادی از تعهدات خود بر اساس برجام را کاهش داد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار