دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حضور نماینده اسبق آمریکا در امور ایران در دولت بایدن

نماینده دولت پیشین آمریکا در امور ایران توسط رئیس جمهور کنونی این کشور به عضویت کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا در آمد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه «الیوت آبرامز» را به عنوان عضو کمیسیون مشورتی دیپلماسی عمومی آمریکا منصوب کرد.

 

آبرامز هفته پیش چند مطلب در انتقاد از سیاست دولت بایدن در قبال فلسطین و رژیم صهیونیستی نوشته بود.

 

الیوت آبرامز همچنین یکی از اعضای دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا بوده است. وی در دوره‌ای، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بوده است. وی همچنین مدتی نماینده ویژه واشنگتن در امور ونزوئلا بود.

 

آبرامز در دولت ترامپ سیاست فشار حداکثری دولت آمریکا علیه ایران را به پیش می‌برد. ترامپ که به صورت غیرقانونی از برنامه جامع اقدام مشترک موسوم به برجام خارج شده بود، مدعی بود که با تحت فشار قرار دادن تهران، توافقی که به زعم آمریکا بهتر خواهد بود، حاصل خواهد کرد.

 

خروج آمریکا از برجام در حالی بود که ایران به تمامی تعهدات خود تحت این توافق بین‌المللی پایبند بوده و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز چند بار پایبندی ایران به این توافق را تایید کرده بود این در حالی بود که ایران همچنان از مزایای کامل این توافق بین‌المللی که به تایید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بود، محروم مانده بود.

 

پس از خروج آمریکا از برجام، ایران تا چند ماه همچنان به طور کامل به این توافق پایبند مانده بود و منتظر وعده‌هایی ماند که کشورهای اروپایی به ایران درباره جبران خروج آمریکا از برجام داده بودند.

 

اما کشورهای اروپایی نیز با بدعهدی، هیچ اقدامی برای انتفاع ایران از مزایای برجام انجام ندادند و سرانجام ایران طی چند گام، تعدادی از تعهدات خود بر اساس برجام را کاهش داد./ فارس

ارسال نظر