نجات دهها پناهجوی افغان توسط گشت ساحلی ترکیه-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

نجات دهها پناهجوی افغان توسط گشت ساحلی ترکیه

گشت ساحلی ترکیه ‌ده‌ها پناهجوی افغان را که در دریای اژه در خطر مرگ قرار داشتند، نجات داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌ها روز دوشنبه از اقدام گشت ساحلی ترکیه در نجات جان شماری پناهجو در «دریای اژه» خبر داد.

 

به گزارش منابع خبری، گشت ساحلی ترکیه ۸۴ پناهجو را در دریای اژه و در سواحل «آیواجیک» در شمال غربی ترکیه از خطر مرگ نجات داد. گشت ساحلی ترکیه مدعی شده که این پناهجویان افغان با قایق‌های لاستیکی توسط یونان به آب‌های سرزمینی ترکیه رانده شدند.

 

جدید‌ترین گزارش سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که بیش از ۱۱۰ میلیون نفر در سال گذشته به دلیل جنگ، وضعیت اقلیمی و بحران های انسانی آواره شده‌اند. گزارش روند جهانی آوارگی اجباری سال ۲۰۲۲ که چهارشنبه توسط سازمان پناهندگان سازمان ملل منتشر شد، نشان داد که شمار آوارگان ۱۹.۱ میلیون نفر نسبت به سال قبل افزایش یافته وجنگ اوکراین نیز یکی از عوامل این حادثه بوده است.

 

این گزارش بر افزایش خروج شهروندان افغانستان و برخی کشورهای واقع در آمریکای لاتین حکایت دارد. در این گزارش آمده است که بسیاری از فقیرترین کشورهای جهان به دلیل موقعیت جغرافیایی مجبور به انجام نقش‌های بشردوستانه شده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، این عملیات نجات در ۲ نوبت انجام شد و دفعه نخست ۳۷ نفر نجات یافتند. دفعه دوم نیز ۴۷ پناهجوی دیگر نجات پیدا کردند. این افراد به اداره مهاجرت ترکیه نتقال یافتند.

 

ترکیه گذرگاه مهم برای پناهجویان و مهاجران غیرقانونی است که در سودای زندگی بهتر به اروپا می‌روند.کشورهای شمال آفریقا مانندمغرب، تونس، الجزایر، لیبی و موریتانی نیز سال‌ها شاهد تلاش‌های مهاجران عمدتا از کشورهای جنوب صحرای آفریقا برای رسیدن به اروپا هستند. در حالیکه برخی از مهاجران موفق می‌شوند به مقصد برسند، برخی دیگر اغلب در طول سفر جان خود را از دست می‌دهند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار