دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اردوغان: آتش زدن قرآن کریم به نام آزادی، مفهومی ندارد

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به سوزندان قرآن کریم در سوئد گفت که آتش زدن قرآن کریم و دیگر مقدسات به اسم آزادی مفهومی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در سخنانی پس از نشست هیئت دولت در آنکارا عنوان کرد، همانطور که آتش زدن کلیسا، کنیسه یا معابد، آزادی نیست، هیچ گونه آزادی برای سوزاندن قرآن وجود ندارد.

وی ادامه داد: وقتی صحبت از امنیت خودشان می‌شود، قانون نمی‌شناسند، اما وقتی نوبت اماکن مقدس مسلمانان می‌رسد، به یاد آزادی بیان می‌افتند.

به گزارش آناتولی، اردوغان افزود: همه جهان می‌داند و باید بداند که ما نه در برابر سیاست تهدید و تحریک و نه در برابر ارعاب و ترس تسلیم نخواهیم شد.

رئیس جمهور ترکیه تأکید کرد، همه باید بپذیرند که با تامین فضا برای تروریست‌ها و اختصاص دادن میادین شهر به آن‌ها نمی‌توان دوستی ترکیه را به دست آورد.

عصر روز چهارشنبه، یک فرد افراطی به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم، در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. وی پس از آنکه پلیس این کشور مجوزی را برای برگزاری تظاهرات ضداسلامی صادر کرد، این جنایت را مرتکب شد.

دولت سوئد پس از موج گسترده‌ای از محکومیت‌های بین المللی، سوزاندن قرآن کریم در استکهلم را محکوم کرد و آن را «اقدامی ضد اسلامی» توصیف کرد. / آناتولی

ارسال نظر