کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

اردوغان: آتش زدن قرآن کریم به نام آزادی، مفهومی ندارد

رئیس جمهور ترکیه در واکنش به سوزندان قرآن کریم در سوئد گفت که آتش زدن قرآن کریم و دیگر مقدسات به اسم آزادی مفهومی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۵۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه در سخنانی پس از نشست هیئت دولت در آنکارا عنوان کرد، همانطور که آتش زدن کلیسا، کنیسه یا معابد، آزادی نیست، هیچ گونه آزادی برای سوزاندن قرآن وجود ندارد.

وی ادامه داد: وقتی صحبت از امنیت خودشان می‌شود، قانون نمی‌شناسند، اما وقتی نوبت اماکن مقدس مسلمانان می‌رسد، به یاد آزادی بیان می‌افتند.

به گزارش آناتولی، اردوغان افزود: همه جهان می‌داند و باید بداند که ما نه در برابر سیاست تهدید و تحریک و نه در برابر ارعاب و ترس تسلیم نخواهیم شد.

رئیس جمهور ترکیه تأکید کرد، همه باید بپذیرند که با تامین فضا برای تروریست‌ها و اختصاص دادن میادین شهر به آن‌ها نمی‌توان دوستی ترکیه را به دست آورد.

عصر روز چهارشنبه، یک فرد افراطی به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله) در استکهلم، در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. وی پس از آنکه پلیس این کشور مجوزی را برای برگزاری تظاهرات ضداسلامی صادر کرد، این جنایت را مرتکب شد.

دولت سوئد پس از موج گسترده‌ای از محکومیت‌های بین المللی، سوزاندن قرآن کریم در استکهلم را محکوم کرد و آن را «اقدامی ضد اسلامی» توصیف کرد. / آناتولی

ارسال نظر