اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

قالیباف: کار جهادی به دور از تشریفات دست و پا گیر ادارى است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کار جهادی، پیشرفت و عدالت در کشور به دور از تشریفات دست و پا گیر ادارى است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز در اجتماع بزرگ جهادگران با بیان اینکه جهادگران هرگز نباید اجازه دهند که رهنمودهای رهبر معظم انقلاب لحظه ای متوقف شود، اظهار داشت: در ابتدای پیروزی انقلاب، جوانان انقلابی توده توده برای آبادانی کشور مشغول بودند و این تلاش برای سازندگی کشور تا سال ٥٩ ادامه داشت که پس از آن جنگ آغاز شد. امروز هم جوانان بعد از ٤٠ سال از انقلاب اسلامی و در گام دوم که مخاطب اصلی آن جوانان هستند، برای کار جهادی نباید منتظر تعارف باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب رهبری جوانان را پرچم دار می دانند، افزود: کار جهادی، پیشرفت و عدالت در کشور به دور از تشریفات دست و پا گیر ادارى است که متاسفانه این رویکرد تشریفاتی اجازه نمی دهد باورهای انقلاب در این کشور اثر کند و طعم شیرینی خدمت در کام مردم بیایید.

 

قالیباف ادامه داد: اگر همه در کنار هم باشیم، در عرصه اقتصاد هم میتوانیم مانند امنیت و صنعت دفاعی که جزو کشورهای برتر دنیا هستیم، پیشرفت کنیم.

عضو مجمع تشهیص مصلحت نظام تاکید کرد: در گام دوم انقلاب پرچم پیشرفت و عدالت برای تحقق اقتصاد مقاومتی و پیشرفت اقتصادی در دست جوانان است.

وی در پایان گفت: باید بدون اینکه مردم را طبقه بندی کنیم، به انها خدمت صادقانه کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر