جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

قالیباف: کار جهادی به دور از تشریفات دست و پا گیر ادارى است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کار جهادی، پیشرفت و عدالت در کشور به دور از تشریفات دست و پا گیر ادارى است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدباقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عصر امروز در اجتماع بزرگ جهادگران با بیان اینکه جهادگران هرگز نباید اجازه دهند که رهنمودهای رهبر معظم انقلاب لحظه ای متوقف شود، اظهار داشت: در ابتدای پیروزی انقلاب، جوانان انقلابی توده توده برای آبادانی کشور مشغول بودند و این تلاش برای سازندگی کشور تا سال ٥٩ ادامه داشت که پس از آن جنگ آغاز شد. امروز هم جوانان بعد از ٤٠ سال از انقلاب اسلامی و در گام دوم که مخاطب اصلی آن جوانان هستند، برای کار جهادی نباید منتظر تعارف باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب رهبری جوانان را پرچم دار می دانند، افزود: کار جهادی، پیشرفت و عدالت در کشور به دور از تشریفات دست و پا گیر ادارى است که متاسفانه این رویکرد تشریفاتی اجازه نمی دهد باورهای انقلاب در این کشور اثر کند و طعم شیرینی خدمت در کام مردم بیایید.

 

قالیباف ادامه داد: اگر همه در کنار هم باشیم، در عرصه اقتصاد هم میتوانیم مانند امنیت و صنعت دفاعی که جزو کشورهای برتر دنیا هستیم، پیشرفت کنیم.

عضو مجمع تشهیص مصلحت نظام تاکید کرد: در گام دوم انقلاب پرچم پیشرفت و عدالت برای تحقق اقتصاد مقاومتی و پیشرفت اقتصادی در دست جوانان است.

وی در پایان گفت: باید بدون اینکه مردم را طبقه بندی کنیم، به انها خدمت صادقانه کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار