حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

یمن کالاها و شرکت‌های سوئدی را تحریم کرد

دولت نجات ملی یمن در واکنش به هتک حرمت‌های ادامه‌دار قرآن کریم در سوئد، کالاها و شرکت‌های سوئدی را تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، دولت نجات ملی یمن، در واکنش به هتک حرمت قرآن کریم در سوئد، اعلام کرد که در پاسخ به رهنمودهای «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انصارالله و در دفاع از مقدسات اسلام، کالاها و شرکت‌های سوئدی را تحریم می‌کند.

 

«محمد شرف‌ المطهر» وزیر صنایع و بازرگانی دولت نجات ملی یمن، در همین دستوراتی برای تحریم کالاها و شرکت‌های سوئدی صادر کرد.

 

به نوشته وبگاه «انصارالله» یمن، طبق این دستورات، واردات مستقیم یا غیرمستقیم تمام کالاهای تولید شده در سوئد، به جمهوری یمن ممنوع است.

 

بر اساس این گزارش، همچنین کلیه نمایندگی‌های ثبت شده در وزارت صنایع و بازرگانی یمن برای کالاها، محصولات و خدمات با مبدا سوئدی، لغو می‌شود و ثبت شعبه‌های مختلف شرکت‌های خارجی با حساب یک شرکت یا فرد سوئدی ملغی است.

 

المطهر تاکید کرد: وزارت صنعت و تجارت بر اساس مسئولیت‌های دینی، ملی و اخلاقی خود برای روند تحریم کالاهای کشورهایی که به اسلام و مسلمانان اهانت کنند، اهمیت زیادی قائل است و آن را در چارچوب اقدام لازم برای پاسخگویی به تروریسم غربی که پیام آسمانی اسلام را مورد حمله قرار می‌دهد، می‌داند.

 

در ادامه اهانت به مقدسات مسلمانان در سوئد به بهانه آزادی بیان، یک سوئدی عراقی‌الاصل به نام «سلوان مومیکا» (۳۷ ساله)، در روز چهارشنبه (هفتم تیرماه) در استکهلم و در نخستین روز تعطیلات عید قربان، یک نسخه از قرآن را پاره کرد و آن را در مسجد مرکزی این شهر به آتش کشید. این اقدام با حمایت و موافقت پلیس و دولت سوئد انجام شد.

 

در پی این هتک حرمت قرآن کریم، کاربران و فعالان شبکه های اجتماعی در کشورهای عربی و اسلامی خواهان تحریم کالاهای سوئدی در اعتراض به این امر شدند.

 

این کمپین در پی بیانیه الازهر مصر به راه افتاد که خواستار تحریم کالاهای سوئدی شده بود و از دولتهای اسلامی خواسته بود که مواضع قاطع و یکپارچه‌ای علیه سوزاندن قرآن کریم در سوئد اتخاذ کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار