سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است

فرودگاه عدن بسته شد

ائتلاف سعودی در پی ادامه اختلافات اعضای آن در جنوب یمن، فرودگاه شهر عدن را بسته و پروازهای آن را به فرودگاه «سیئون» منتقل کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، با وجود اینکه درگیری میان گروه‌های نیابتی امارات و عربستان در عدن متوقف شده است، اما همه پروازهای فرودگاه این شهر مهم که در جنوب یمن واقع است، لغو شده است.

 

شبکه المیادین گزارش داد که همه پروازهای فرودگاه عدن به دلیل درگیری‌های اخیر آن، متوقف و به فرودگاه «سیئون» استان حضرموت منتقل شده است.

 

شرکت خطوط هوایی یمن وابسته به دولت منصور هادی نیز اوایل هفته جاری گفت که به علت اوضاع متشنج امنیتی، تمامی پروازها به فرودگاه «سیئون» منتقل شده است.

درگیری‌ها در عدن از روز چهارشنبه (۱۶ مرداد/ هفتم اوت) زمانی که شورای انتقالی جنوب (مورد حمایت امارات)، به شکل رسمی از نیروهایش خواست تادر حال آماده باش قرار بگیرند، آغاز شد

 

«هانی بن بریک» نایب رئیس شورا نیز به اتهام اینکه دولت هادی از حزب [اخوانی] الاصلاح حمایت می‌کند، از شبه‌نظامیان خود خواست که به کاخ «معاشیق» که مقر ریاست جمهوری است، حمله کنند و سرانجام در چهارمین روز درگیری موفق شدند کنترل آن را در دست خود بگیرند.

 

سازمان ملل متحد دیروز(سه شنبه) با ابزار نگرانی از تحولات اخیر در عدن اعلام کرد که تحولات میدانی در این شهر را پیگیری می‌کند و درباره تاثیر خشونت‌ها بر روی غیرنظامیان در این شهر نگران است.

 

سازمان ملل تاکید کرد که همه طرف‌ها باید به گونه‌ای اقدام کنند که حوادث در عدن به افزایش بی ثباتی در این شهر منجر نشود.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار