کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

اصابت شی پرنده به یک کشتی با پرچم آمریکا در خلیج عدن

یک شرکت دانمارکی اعلام کرد که یکی از کشتی‌های این شرکت در خلیج عدن مورد حمله قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 09
کد خبر: ۲۴۹۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی شرکت دانمارکی «میرسک» فعال در زمینه حمل و نقل دریایی، بعدازظهر امروز (سه‌شنبه)، با انتشار بیانیه‌ای گفت شی‌ای پرنده به یکی از کشتی‌های این شرکت که با پرچم آمریکا در شمالی‌ترین نقطه خلیج عدن در حال دریانوردی بوده، اصابت کرده است.

آژانس تجارت دریایی انگلیس صبح امروز در بیانیه‌ای خبر داده بود که گزارشی از وقوع یک حادثه دریایی در فاصله ۱۸۰ مایل دریایی از شرق بندر نشطون در جنوب یمن دریافت کرده است.

شرکت میرسک می‌گوید هنوز مشخص نشده که آیا گزارشی که آژانس تجارت دریایی انگلیس صبح امروز منتشر کرده مربوط به کشتی این شرکت بوده یا خیر.

با آنکه سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن تا لحظه انتشار این گزارش بیانیه‌ای در این خصوص منتشر نکرده، اما معمولا نیرو‌های یمنی طی ماه‌های گذشته مسئولیت عملیات‌هایی که علیه کشتی‌ها در خلیج عدن و دریای سرخ انجام شده را برعهده گرفته‌اند.

کشور یمن در حمایت از مردم فلسطین به کشتی‌های اسرائیلی و کشتی‌هایی که مقصد آنها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور نمی‌دهد.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرده است که تا زمان توقف حملات رژیم اسرائیل و ورود کمک‌های بشرودستانه به نوار غزه، عملیات‌های ارتش یمن علیه کشتی‌ها ادامه خواهد داشت.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن بار‌ها به کشتی‌هایی که مقصد آنها فلسطین اشغالی بوده، هشدار داده است که در صورت بی‌توجهی به تذکرات و هشدار‌های ارتش یمن مورد حمله قرار خواهند گرفت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار