مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

سان: «گریس ۱» امروز آزاد می‌شود

یک نشریه انگلیسی در خبری اختصاصی نوشته است که مقام‌های «جبل طارق» خواهان تمدید حکم توقیف کشتی «گریس ۱» نیستند و امروز حکم آزادی این نفتکش صادر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 15
کد خبر: ۱۹۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، نشریه «سان» در خبری اختصاصی نوشته است که کشتی «گریس ۱» که از یک ماه و نیم پیش در نزدیکی ساحل «جبل طارق» در توقیف به سر می‌برد، امروز (پنج‌شنبه) آزاد می‌شود.

 

قرار است فردا دادگاه جبل طارق برای تصمیم‌گیری در مورد وضعیت این کشتی تشکیل جلسه دهد. به نوشته سان، «فابیان پیکاردو» وزیر ارشد منطقه جبل طارق دیگر از دادگاه نخواهد خواست که حکم بازداشت کشتی تمدید شود.

 

نیروهای ویژه ارتش انگلیس یک ماه و نیم پیش به این کشتی که حامل بیش از دو میلیون بشکه نفت ایران است، یورش برده و آن را توقیف کردند. لندن مدعی است که قصد داشته از نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جلوگیری کند.

 

جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه ایران الزامی برای اجرای تحریم‌های اتحادیه اروپا ندارد و مقصد محموله هم سوریه نبوده، تأکید کرده است که اقدام انگلیس نقض مقررات بین‌المللی است.

 

سان به نقل از منابع نزدیک به پیکاردو نوشته است که او اکنون قانع شده است که این کشتی به سوریه نمی‌رود. این نشریه همچنین مدعی شده است که کاپیتان کشتی به مقام‌های محلی تعهد مکتوب داده است.

 

یک منبع نزدیک به پیکاردو به سان گفته است: «اگر دیگر تصور نمی‌کنیم که این کشتی در حال نقض تحریم‌های رژیم سوریه است، در آن صورت دیگر دلیلی برای نگه داشتن گریس ۱ در جبل طارق وجود ندارد. الان در چنین وضعیت هستیم، به همین خاطر می‌توانید انتظار داشته باشید که این کشتی فردا به راهش ادامه دهد.»

منبع : فارس

ارسال نظر