کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم

پیشنهاد برگزاری مجمع دیجیتال سازمان همکاری شانگهای در سال 2024

رئیس جمهور قزاقستان پیشنهاد برگزاری یک مجمع دیجیتالی در چارچوب سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۲۴ را ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم جومارت توکایف» رئیس جمهور قزاقستان پیشنهاد برگزاری یک مجمع دیجیتالی در چارچوب سازمان همکاری شانگهای در شهر «آستانه» در سال ۲۰۲۴ را ارائه داد.

 

توکایف تاکید کرد: کاهش سیستماتیک شکاف دیجیتال باید به یک اولویت واقعی در فعالیت‌های سازمان همکاری شانگهای تبدیل شود.

 

رئیس جمهور قزاقستان گفت: هند در دوران ریاست خود بر سازمان همکاری شانگهای کار بزرگی برای توسعه همکاری‌ها در این راستا انجام داده است. لازم است روابط برقرار شده حفظ و تقویت شود و تبادل بهترین شیوه‌ها در این صنعت مهم استراتژیک ادامه یابد.

 

توکایف ادامه داد: سال گذشته قزاقستان در رتبه ۲۸ قرار گرفت، در شاخص توسعه دولت الکترونیک سازمان ملل متحد، این بالاترین رقم در بین کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای است.

 

وی ادامه داد: قزاقستان خدمات خود را به عنوان یک مرکز دیجیتال در فضای سازمان همکاری شانگهای ارائه می‌دهد. بنابراین، معتقدم که برگزاری مجمع دیجیتال سازمان همکاری شانگهای در آستانه سال ۲۰۲۴، با ترکیب آن با اولین جلسه کمیته راهبری پارک‌های فناوری و خوشه‌های نوآوری مهم است.

 

رئیس جمهور قزاقستان عنوان کرد: مطمئن هستم که با تلاش‌های مشترک ما می‌توانیم از دسترسی به فناوری‌های دیجیتال برای همه شهروندان اطمینان حاصل کنیم و انگیزه جدیدی به توسعه فناوری نوآورانه اقتصاد کشورهای خود بدهیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار