به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر اسکندری در گفتوگویی افزود: نیروگاههای کشور امسال با انجام بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در قالب ۷۳۰ پروژه تعمیراتی، آمادگی کاملی را برای ارائه برق مورد نیاز مشترکان دارند.
وی، ادامه داد: میزان خروج اضطراری نیروگاههای کشورمان کمتر از دو درصد است که در این حوزه نسبت به استاندارهای جهانی شرایط مطلوبتری داریم.
معاون برق حرارتی خاطرنشان کرد: این هفته به دلیل دمای بالا و ماندگاری آن در نقاط مختلف کشور ضرورت دارد در همه حوزهها از جمله تولید، انتقال، توزیع و مهمتر از همه در بخش مصرف، هوشمندی دقیقی داشته باشیم تا بتوانیم این شرایط را بدون مشکل سپری کنیم.
اسکندری با اشاره به اینکه مصرف برق در کشور نیازمند یک تعمق جدیتر است، افزود: وزارت نیرو در این باره طرحهای تشویقی و آموزشی خوبی ارائه کرده است که امیدواریم مشترکان با مصرف بهینه و درست انرژی، توجه جدیتری به پایداری شبکه و بهرهمندی همه اقشار و حوزههای مصرف از برق داشته باشند.
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: نیروگاههای موجود کشور از نظر راندمان و سوخت مصرفی در شرایط بسیار مناسبی به سر میبرند، اما مصرف برق شدیدا افزایش یافته و ادامه این وضعیت موجب شده است تا مصرف برق در کشور به رقم بیسابقه ۷۲ هزار مگاوات برسد.
اسکندری خاطرنشان کرد: افزایش دمای هوا باعث خواهد شد تا تجهیزات صنعت برق در معرض خطر قرار گرفته و حوادث شبکه افزایش یابد.
وی ادامه داد: همچنین این میزان مصرف انرژی نیز تهدیدی برای تجهیزات صنعت برق خواهد بود.
معاون برق حرارتی گفت:اکنون حوادثی در شبکه برق نداریم و امیدواریم با همراهی مشترکان پایداری شبکه برق کشور را در روزهای اوج مصرف همچنان به شکل مناسبی حفظ کنیم./ایرنا