عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

امیرعبداللهیان: تاخیر در محکومیت اهانت به قرآن نشان‌دهنده اعمال استاندارد دوگانه است

وزیر امور خارجه اهانت به قرآن را نقض حقوق بشر و تحریک به نفرت، خشونت و دشمنی نسبت به دو میلیارد مسلمان و تردید و تاخیر در محکومیت اینگونه اقدامات را نشان‌دهنده اعمال استاندارد دوگانه دانست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان روز سه شنبه در پنجاه و سومین شورای حقوق بشر با موضوعِ فوری؛ «افزایش نگران‌کننده اقدامات عامدانه و عمومی در زمینه نفرت دینی» گفت: جمهوری اسلامی ایران برگزاری این بحث فوری در شورای حقوق بشر را ضروری، مهم و به‌موقع تلقی می‌کند.

وزیر امور خارجه در ادامه بی‌احترامیِ اخیر به قرآن کریم در سوئد که ششمین مورد در نوع خود در کشور‌های اروپایی در سال ۲۰۲۳ است را اقدامی دانست که صراحتاً موجب تحریک خشونت، نفرت، تبعیض و خصومت بر ضد مسلمانان می‌شود.

امیرعبداللهیان، سوزاندن قرآن مجید را نه تنها ناقض حقوق بشر بلکه ناقض حقوق بیش از دو میلیارد مسلمان در سراسر جهان عنوان کرد و افزود: چنین اقدامات نفرت‌انگیزی باید بی‌درنگ از سوی همۀ مدافعان حقوق بشر محکوم شود. لازم است تا خلأ‌های قانونی هم در سطح ملی و هم در سطح بین‌المللی شناسایی و رفع شود تا هر چه زودتر از تکرار اهانت به قرآن کریم ممانعت شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: ما مصرّانه از مقامات سوئد و دیگر کشور‌های اروپایی درخواست می‌کنیم تدابیر فوری و مؤثری در قبال عاملان این اقدامات منزجرکننده اتخاذ کنند تا از وقوع دوباره آن‌ها در آینده پیشگیری شود. علاوه بر این، قویاً همه کشور‌ها را ترغیب می‌کنیم که با اقدامات ناشی از نفرت دینی که برانگیزنده تبعیض، خصومت و خشونت هستند مقابله کنند. آن‌ها باید مقررات و چارچوب‌های ملیِ خود را بررسی نمایند تا از اقدامات پیشگیرانه مؤثر در نظام‌های حقوقی و اساسیِ خود اطمینان حاصل کنند.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: هرگونه تردید یا تأخیر در محکومیت یا جلوگیری از چنین اقداماتی تنها منجر به تقویت برداشت‌های مبنی بر استاندارد‌های دوگانه و توجیه سوءاستفاده از آزادی بیان خواهد شد. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده