کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حمایت آمریکا از فروش جنگنده‌های اف ۱۶ به ترکیه

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که از فروش جنگنده‌های اف۱۶ به ترکیه حمایت می‌کند، اما مجوز کنگره لازم است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۳۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه آمریکا سه‌شنبه شب به وقت تهران، حمایت خود را از فروش جنگنده‌های اف ۱۶ به ترکیه اعلام کرد.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: از فروش جنگنده‌های اف۱۶ به ترکیه حمایت می‌کنیم و برای اجرای توافق به تصویب کنگره نیاز است.

دولت آمریکا در آوریل ۲۰۲۱، دولت آنکارا را پس از آن از برنامه جنگنده‌های اف-۳۵ خارج کرد که ترکیه سیستم‌های دفاع هوایی اس-۴۰۰ را از روسیه خرید.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه بعدا اعلام کرد که واشنگتن به جای آن جنگنده‌ها پیشنهاد فروش اف-۱۶ به آنکارا را داده است که البته این توافق به تصویب از سوی کنگره آمریکا نیاز دارد.

دولت بایدن مدت‌هاست که به دنبال گرفتن مجوز از کنگره برای فروش اف-۱۶ به آنکاراست، اما برخی از اعضای کنگره با این طرح مخالفند.

وزارتخانه خارجه آمریکا در ادامه به موضوع پیوستن اوکراین به ناتو اشاره کرد و افزود: هنوز شروطی برای پیوستن اوکراین به ناتو وجود دارد و در این زمینه پیشرفت‌هایی نیز حاصل شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین به تشدید تنش‌ها در کرانه باختری اشاره کرد و اعلام کرد، باید از اقدامات یکجانبه از جمله تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها و بیرون کرد آن‌ها از خانه‌هایشان در کرانه باختری پرهیز کرد.

آمریکا طی روز‌های اخیر به رژیم صهیونیستی هشدار داده است که تشدید تنش‌ها در کرانه باختری و شهرک‌سازی‌ها به تلاش‌ها برای برقراری توافق عادی‌سازی روابط بین فلسطین اشغالی و کشور‌های عربی به‌ویژه عربستان آسیب می‌زند. / ایسنا

ارسال نظر