کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

شبیه سازی جنگ لبنان در رزمایش مشترک نظامیان آمریکا و رژیم صهیونیستی

تیپ هفت گردان زرهی ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال تنش‌های روزافزون میان این رژیم و حزب‌الله لبنان، تمرین گسترده‌ای را با مشارکت آمریکا انجام داد که در آن جنگ در جنوب لبنان شبیه‌سازی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری "آی نیوز ۲۴" رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تیپ هفت گردان زرهی ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال تنش‌های روزافزون میان این رژیم و حزب‌الله لبنان، چهارشنبه تمرین گسترده‌ای را با مشارکت آمریکا انجام داد که در آن جنگ در جنوب لبنان شبیه‌سازی شد.

طبق گزارش این شبکه اسرائیلی، تمرین یاد شده در منطقه "وادی عارة" که منطقه‌ای شبیه به منطقه درگیری است، انجام شد.

متیو هیلم، یکی از فرماندهان ارتش آمریکا درباره این تمرین گفت: می‌دانم خبر‌های بسیاری درباره روابط آمریکا و اسرائیل منتشر می‌شود، اما زمانی که در اینجا تمرین می‌کنیم، نکات بسیاری را از اسرائیل می‌آموزیم و امیدوارم که اطلاعات خوبی را درباره تاکتیک‌ها، برنامه‌ریزی و عملیات مشترک به ارتش اسرائیل منتقل کنیم تا بتوانیم روابط بهتری را میان ارتش‌ها برقرار کنیم.

این تمرین در پی بروز تنش میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی و پس از آن انجام شد که سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی اخیر خود تهدید کرد که اگر این رژیم تصمیم بگیرد به چادری که نیرو‌های حزب الله در خاک لبنان برپا کردند، حمله کند، هرگز سکوت نخواهد کرد.

در همین رابطه، وزارت خارجه لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد، اخیرا نشستی میان گروهی از اعضای وزارتخانه و تیمی از نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) برای بررسی راه‌های اجرای ماموریت یونیفل و بررسی شکاف‌های میدانی آن برگزار شد. / شهاب نیوز

ارسال نظر