صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها

احداث بیمارستان‌های جدید تامین اجتماعی در کشور

معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی از احداث بیمارستان‌های جدید تامین اجتماعی در نقاط مختلف کشور خبر داد و گفت: در مراکز ملکی این سازمان هیچ هزینه‌ای بابت درمان بیمه‌شدگان دریافت نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر. سید مرتضی حسینی؛ معاون برنامه‌ریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی با اشاره به احداث بیمارستان‌های جدید از سوی این سازمان در سطح کشور اظهار کرد: هم‌اکنون 5 بیمارستان مشابه بیمارستان میلاد در سطح کشور وجود دارد. یعنی بیمارستان‌های دیگر ما هم در سطح و یا بالاتر از بیمارستان میلاد ارائه خدمات می‌دهد. همچنین بیمارستان شریعتی در اصفهان به‌زودی افتتاح آماده خواهد شد که مشابه بیمارستان میلاد در تهران است.

 

وی با اشاره به اینکه بیمارستان فیاض‌بخش در غرب تهران نیز تا پایان سال آماده بهره‌برداری خواهد بود، گفت: بیمارستان اشاره شده ظرفیت550 تختخوابی است که شاید شبیه این بیمارستان در منطقه کم‌نظیر باشد و بیمارستان جدید جایگزین بیمارستان فیاض بخش قبلی می‌شود البته در بسیاری از سطوح توسعه پیدا کرده و در مراحل پایانی کار است بالای 84 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ان‌شاءالله تا پایان سال افتتاح می‌شود.

 

حسینی ادامه داد: سال گذشته نیز بیمارستان هدایت را در همان محل سابق مجدداً احداث کردیم و این فرایند ادامه‌دار خواهد بود./ تسنیم

ارسال نظر