هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز به باکو می‌رود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز به باکو می‌رود خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک خبر داد «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز در سفری رسمی عازم پایتخت جمهوری آذربایجان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه (۱۲ ژوئیه) به باکو پایتخت جمهوری آذربایجان سفر می‌کند.

 

خبرگزاری «ترند» جمهوری آذربایجان به نقل از یک منبع دیپلماتیک ضمن اعلام خبر این سفر رسمی، افزود «هدف از آن تقویت روابط استراتژیک بین دو طرف، تقویت همکاری‌های سیاسی و گسترش روابط امنیتی و مرتبط با فناوری است». طبق این گزارش، گالانت در این سفر با همتایان خود درباره «راه‌های تقویت ثبات منطقه‌ای» گفت‌وگو خواهد کرد.

 

جمهوری آذربایجان اوایل سال میلادی جاری سفارتخانه را خود در فلسطین اشغالی افتتاح کرد و تل‌آویو به دنبال توسعه بیشتر روابط با باکو است.

 

در همین راستا، «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی نهم خرداد به جمهوری آذربایجان سفر کرد. پیش از او هم وزیر خارجه رژیم موقت صهیونیستی به جمهوری آذربایجان سفر کرده بود.

 

هرتزوگ در فرودگاه بن گوریون و قبل از ترک تل‌آویو به مقصد باکو، جمهوری آذربایجان را «کشور دوست» خطاب و ابراز امیدواری کرد روابط و همکاری‌های دو طرف بیشتر از قبل شود.

 

رئیس رژیم صهیونیستی همچنین علیه ایران موضع‌گیری کرد و مدعی شد که ایران «یک نیروی ثبات‌زدا در این منطقه است و به دنبال تضعیف ائتلاف‌ها و اتحادهای صلح اسرائیل و امنیت در منطقه است».

 

در همین خصوص «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دهم خرداد در توئیتی نوشت: هیچ یک از تحرکات منطقه‌ای رژیم صهیونیستی از دیدگان نافذ جمهوری اسلامی ایران پنهان نمی‌ماند. لانه عنکبوت قابل اتکا نیست و تقلا برای بسط حضور منطقه‌ای، کمکی به ترمیم بنیان متزلزل داخلی رژیم جعلی نخواهد کرد. رژیم صهیونیستی نزد ملت‌های جهان منفور است و آینده‌ای نخواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار