شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اتهام‌زنی جدید رژیم صهیونیستی علیه ایران در باکو

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در جریان نشستی مطبوعاتی در باکو، با تکرار ادعا‌های واهی خود، بار دیگر استیصال تل‌آویو در مهار گروه‌های مقاومت در کرانه باختری را به ایران نسبت داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که هم‌اکنون در باکو به سر می‌برد، در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در باکو با اذعان به قدرت نرم و سخت جمهوری اسلامی ایران در حمایت از گروه‌های مقاومت فلسطینی، برای سرپوش گذاشتن ناکامی صهیونیست‌ها در برابر مقاومت اخیر در جنین، بار دیگر در فرافکنی آشکار، انگشت اتهام خود را علیه ایران دراز کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک شامگاه پنج شنبه گزارش داد که «یوآف گالانت» وزیر جنگ کابینه رژیم صهیونیستی در جریان کنفرانس مطبوعاتی در جمهوری آذربایجان مدعی شد که تل آویو در طی سال گذشته، بیش از ۵۰ حمله برنامه‌ریزی شده از سوی ایران علیه این رژیم را خنثی کرده است.

گالانت با تکرار ادعا‌های نخ‌نما و همیشگی در ترویج ایران هراسی، ناکامی اخیر ارتش صهیونیستی در عقب نشینی مفتضحانه از شهر و اردوگاه جنین را به ایران نسبت داد و با اذعان به تسلیحات مدرن و قدرت رزمی و تاکتیکی بالای گروه‌های مقاومت فلسطینی در شهر و اردوگاه جنین ایران را عامل تقویت هسته‌های مقاومت در کرانه باختری دانست.

در خبری مرتبط، در جریان استیصال این رژیم در برابر خیزش هسته‌های جدید مقاومت در کرانه باختری، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیروز چهارشنبه در فرافکنی آشکار و تکرار ادعا‌های واهی، ایران را متهم به دست داشتن در حمله اخیر به سفارت این رژیم در باکو کرد.

گفتنی است هفته گذشته، ارتش رژیم صهیونیستی از زمین و هوا به شهر جنین در شمال کرانه باختری یورش برد و مبارزان فلسطینی پس از دو روز مقاومت، دشمن صهیونیستی را وادار به عقب نشینی کامل از جنین کردند. بنابر اعلام وزارت بهداشت فلسطین در این حملات ۱۲ فلسطینی به شهادت رسید و دست‌کم ۱۰۰ تن دیگر زخمی شدند. / اسپوتنیک

ارسال نظر