مدودف به انگلیس و فرانسه درباره وقوع «جنگ جهانی» هشدار داد نگرانی وزیر خارجه لبنان از حملات اسرائیل در صورت تشدید تنش با ایران خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه

واکنش تند لندن به انتقاد‌های زلنسکی از ناتو

انگلیس در واکنش به انتقاد ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین از ناتو، به طعنه گفت که لندن خدمات تحویل آمازون برای تسلیحات به اوکراین نیست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۵ - ۲۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 13
کد خبر: ۱۹۴۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بن والاس وزیر دفاع انگلیس در واکنش به انتقاد‌های زلنسکی از ناتو به علت مشخص نکردن برنامه زمانی پیوستن اوکراین به این ائتلاف نظامی، گفت که لندن خدمات تحویل شرکت آمازون برای تسلیحات به اوکراین نیست و کی‌یف باید از حامیانش قدردانی کند.

وی به اوکراینی‌ها توصیه کرد که به خاطر داشته باشند که کشور‌ها باید سیاستمداران شکاک در واشنگتن و دیگر پایتخت‌ها را ترغیب کنند که ده‌ها میلیارد دلار کمک نظامی که به کی‌یف برای جنگ علیه روسیه می‌شود ارزشش را دارد.

والاس در اینباره توضیح داد: بعضی اوقات شما باید قانونگذاران در کنگره آمریکا را متقاعد کنید، شما باید سیاستمداران شکاک در کشور‌های دیگر را ترغیب کنید که این کار ارزشش را دارد.

زلنسکی بعدتر به شبکه اسکای نیوز گفت: از چیزی که وزیر دفاع انگلیس گفته متعجب شدم. ما همیشه قدردان هستیم. من نمی‌دانم منظور او چه بود و اینکه چطور باید ابراز قدردانی کنم.

وی با طعنه ادامه داد: ما می‌توانیم صبح از خواب بیدار شویم و به صورت شخصی از وزیر تشکر کنیم. ما از انگلیس ممنون هستیم.

درحالیکه اوکراین به علت فشار‌های غرب برای پیوستن این کشور به ناتو وارد جنگ با روسیه شده است، اکنون اعضای این ائتلاف نظامی به ویژه آمریکا اجازه ملحق شدن کی‌یف به این جمع را نمی‌دهد.

ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو اعلام کرده که اوکراین هنگام مهیا شدن شرایط به این بلوک نظامی خواهد پیوست.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا هم پیشتر گفته بود که تا زمان پایان جنگ بین مسکو و کی‌یف امکان عضویت اوکراین در ناتو وجود ندارد. زلنسکی نیز از شرایط به وجود آمده ناراضی است و خواهان مشخص کردن یک تاریخ مشخص برای پیوستن کشورش به ناتو است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار